2011 - the list

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Köpte en lägenhet tillsammans med Bananiel! Vuxnnaste grejen evvöööör! Och idag är det bara tre veckor kvar till inflytt!!

Har du några nyårslöften?
Jag ska börja spara undan pengar och sköta min ekonomi bättre. Och tänka mer på att alltid utgå från mig själv och lyssna mindre på hur "det ska vara".

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
JAAAAAAAAaaaa!! En Millie och en Kevin välkomnades till världen. Fast föräldrarna till Kevin har barn sen innan men de blev tvåbarnsföräldrar i år!

Vilka länder besökte du?
England och Tjeckien! (Fick en påminnelse av Hanna att jag faktiskt var i Lettland också. Vi åkte ju kryssning till Riga!)

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
1 Januari, mammas 50årsfest! Det var awesome. Lär ju aldrig glömma att mamma fyllde 50 lixx. Hela året har varit ömäjzing men jag kan inte komma på något direkt datum?

Vad var din största framgång 2011?
Min personliga utveckling och de beslut jag har tagit.

Största misstaget?
Att jag inte sparade mer pengar..

Bästa köpet?
NYA LÄGENHETEN!!!

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat, alkohol, kläder, resor. Roliga saker som har gjort mig glad!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Daniel gör mig glad, varje dag. Likaså min familj och mina vänner! Är så tacksam för de fantastiska människor jag omger mig med!!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?

Alla låtar med Nicki Minaj, VERONICA MAGGIO, Turtleneck & chain-skivan med TLI

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare! Ju mer tiden går desto mer känns det som att allt faller på plats.

Vad önskar du att du gjort mer?

Sparat pengar och kanske.. tränat? Hehehe. Köpte ju årskort på Friskis men kunde lätt ha tränat ännu mer.

Favoritprogram på TV?
Kollar ju alla serier på datan så på TV måste jag säga.. Idol. Eller Bonde söker fru-kvällarna jag och Freddie hade! Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Vaknade av att Daniel hade gjort frukost på sängen, fick paket och hade en aaaaaaawesome fest!


Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Mer feminint. Började köpa klänningar!

Den bästa nya personen du träffade?
Emelie. Love at first sight!

Jane Eyre

Hur ska ni spendera sista fredagen på året? Jag ska åka iväg till bolaget och handla inför imorgon (då det blir dinnör med kompizar och sen ut på hemligheten) sen ska jag gå på bio med Daniels faster. Vi ska se Jane Eyre, ni vet den nya med Mia Wasiszkoskzxksokozkosk.. amen hon från Alice i underlandet!




Efter bion tänker jag nog baaaara chilla. Kanske kolla lite Harry Potter! Myzkwell. Ladda batterierna inför imorgon!

Nähä, ska man väcka Daniel kanske? Måste åka till bolaget ju. Vi ska ställa av bilen idag så vi måste ju passa på att använda den innan vi förevigt är förvisade till kollektivtrafik... Eller tills vi har råd att ha bilen igen, whateeevs. Innan man skaffar bil har man ju ingen aning (iallafall inte jag) hur mycket det kostar att ha den i månaden förutom bensin och grejer. Försäkringen går ju fan på 1500 I MÅNADEN. Så vi ställer av den nu tills vidare. Vinröda fasan är förvisad till garaget.

Dålig, dålig update..

Ja, det har varit svindåligt med inlägg under julhelgen. Detta beror på två saker!

1) Jag gjorde en pakt med mig själv att lägga undan alla måsten och bara totalnjuta av den fantastiska julen och min underbara familj
2) BLOGG.SE HAR INGEN BLOGGAPP TILL ANDROID! Bara till Iföne. Snacka om diskriminering jaooo. Så eftersom jag som tur är inte släpar runt min lille dator vart jag än åker så kan jag icke blögga. Bara skicka in bilder till bloggen. Men inte skriva nåt. Hur skumt är inte det?

Men nu är jag tillbaka iallafall, efter en svinmysig jul först i Skultuna hos mamma och sen i Tumba hos pappa. Åh, jag har fått så megamycket fina presenter också!!! Mamma typ "vi ska inte köpa så mycket julklappar i år" men det låg ju som vanligt asmånga paket under granen! Eller, bredvid granen faktiskt eftersom vi hade en incident för ett par år sen då granen vickade omkull och föll pladask på grund av alla klappar under granen..

Nu är det tillbaka till verkligheten och sekunden jag klev in i lägenheten vid min hemkomst började jag styra upp livet. Har spenderat de senaste två dagarna i telefon med CSN och skickat papper hit och dit. Måste fixa praktik också. ÅÅÅH. Hatar när man blir så sjukt stressad av något men man tar aldrig tag i det?? Har fan sagt i flera veckor nu att "idag måste jag ringa och fixa praktik!". Händer aldrig. Men IDAG tänker jag fixa det. Tummis.

Nu vill jag att Bananiel ska komma hem med maaaat! Ska kolla runt lite möbler på blocket så länge för imorgon är det bara TRE veckor kvar tills vi flyttar!!!! IIIIIIIIIIIH

CIAO

Fireball

Det har kommit en video till en av min favoritlåtar som kom i år - Fireball med Willow Smith ft. Nicki Minaj. Willow är alltså Will Smiths dotter och är jävligt grym för att bara var ELVA år gammal. Nicki Minaj är ju min favvis sen tidigare, hon är så jefwla frääääääääään. Videon var helt okej, kan inte låta bli att fnissa lite åt Willow's randomdans genom videon bara hehe.

Minijul

Jag och Daniel hade en världsamysig minijul igår! Vi började med att laga jullunch - quornbullar, prinskorv, omelett, ägghalvor, gravad lax och potatis - som vi avnjöt med julmust medan vi kollade på Elf. Efter det var det paketöppning och jag fick de här skorna!!!!!!!!!! SÅ HIMLANS FINA!!
Efter paketöppningen spelade vi spel som Daniel fick av mig i julklapp - Star Wars äventyrsfrågespel! Det var najs som fan! Älskar sällskapsspel!! Sen kollade vi på mysiga The holiday som tillochmed Daniel gillade (han brukar ge mig cred för att jag faktiskt gillar BRA romantiska komedier..) och mös i soffan. Sen spelade vi lite mer spel, åt snacks och bara hade det fetingmysigt. JAG ÄLSKAR JULEN GE MIG MER JUUUUUUUUUUL längtar som fan till Lördag och Söndag då det är jul först hos mamma och sen i Stockholm hos pappis. ÅÅÅÅ längtar. Umgås och mysa med bästa familjen, finns inget bättre.

Lebaneezee

Idag har snyggatjejen89 på bilden ovanför varit på stan och lunchat med überfina kåmpizarna Freddie och Emelie! Åt libanesiskt MMmMmmMmmm FYFAN VAD GOTT DET ÄR. Spenatpiroger, vinbladsdolmar, marinerade kronärtskockor och röror med pitabröd. Fattar inte att de har det för 79 spänn på Nancy's? Kommer äta där JÄMT från och med nu. Nu blev jag hungrig igen jao.

Igår var jag svinduktig och gjorde två skoluppgifter. Kanske borde styra en idag också. Men bara om Daniel slutar spela, för att plugga till ljudet av maskingevär och granater a la Battlefield är väl inte det optimala kanske?

Imorgon ska jag och Paniel Daniel fira minijul tillsammans! Kommer bli fetingmysigt fo sho! Laga julmat, kanske baka lite pepparkakor, spela spel och kolla julfilm. Det blir Elf och The holiday tror jag. Alternativt Love Actually igen hehe. OCH ÖPPNA JULKLAPPAR!! Det står ett stort paket till mig under granen, är så sjukt nyfiken!??!?!? IIIIIH.

Nähä om man ska ta och kolla lite Sons of Anarchy i brist på annat då. Pusspådä!

Zombie apocalypse

Har spenderat nästan 5 timmar med att spela Zombie apocalypse med Daniel och Robin! Sjukt najs. Klockan är nu 3 så vi ska sova. Gonaaaattttt



Snausages


B-day

Idag är ingen vanlig dag, för det är Bananiels födelsedag! Det har varit en riktigt mysig dag men nu är vi sjukt trötta. Klockan är inte mer än 21 och vi tänkte väl gå och lägga oss snart..

Vi hade vänner över på födelsedagshäng igår, spelade spel och tog några öl, och vi somnade väl vid 3-4 nångång så ringde klockan 9.30 imorse så jag kunde smyga upp och fixa frukost på sängen till Daniel! Jag fixade baguetter, varm choklad med grädde och strössel och jordgubbsmunkar. Så fick han vakna till min LJUVA stämma med frukost och paket på sängen!

Frukostbrickan


Kortet han fick av mig... hehehehehehe


Första presenten: NWA bandtisha


Andra presenten - Zombiebrädspel!


Efter frullen kollade vi Boondock Saints och mös i soffan, jag råkade somna lite så vi flyttade oss in till sängen och vilade en kort stund och sen testade vi spelet Daniel fick av mig! Det var riktigt najs, avancerade grejer! Mycket taktik och planerande, instruktionsboken var typ 8 sidor och riktigt stor så det var en del att läsa på! Men vår testrunda gick bra och det var riktigt kul när man började fatta reglerna. Efter det kom familjen och fikade, Daniels mamma hade gjort tårtor (YESSSSSSSSSSSSSSS) och det var jättemysigt. Nu sitter vi här, sjukt sega, och ska väl snart gå och lägga oss.

Nu längtar jag till julafton!!!!!!!!!!!!! GE MIG NUYYUUU

Pre b-day

Soft dag som fan. Vi förhandsfirar Daniels b-day lite idag, så vi har varit och lunchat med hans kompisar och sen drog vi till Strike där vi spelade arkad och lirade biljard. Det var grymt najs. Mest för att jag var asbra på basketarkaden och vann båda airhockeymatcherna OCH för att jag vann över Daniel i biljard! Här låter vi ingen vinna för att de fyller år... Hehe.

Nu är vi hemma och värmer oss efter att ha tagit oss hem i skitslaskstormsnöregnovädret. Daniel diskar och gör fint för hans kåmpizar ska komma över och chilla. Åh jag längtar till imorgon, ÄLSKAR att ge presenter och fira och göra mysigt. Har preppat awesome frukost på sängen!

Nu börjar det droppa in lite folk så jag ska väl ta och sminka mig lite kanske???? Vill ju inte skämma ut Daniel liksom... :((( <-- trippelhaka

Needz thö pepp

Hej bloggo!

Idag har varit en förjävla seg dag, jag har känt mig helt tappad och orkat ungefär NOLL. Helt sjukt seg har jag varit, och det har ju känts lite trist för att det är fredag och jag hade väl hoppats att jag skulle haft lite högre ambitioner än att ligga i soffan i min onepiece och kolla på hela första säsongen av My super sweet sixteen (ja, det är precis vad jag har gjort) (ja, jag har Sweet sixteen på DVD..). Men nu verkar det iallafall som att peppen sakta men säkert kryper fram i mig, jag har tillochmed fått på mig lite smink och tagit en öl!

Kanske ska hem till Pontus en sväng, det är ju nära så det orkar jag. Haha. Plus att han bor i en likadan lägenhet som vi ska flytta till så då kan jag gå runt och ögonmåtta lite. Kul om jag skulle ta med mig tumstocken. Kanske borde...? Nä men har ju bara varit i vår nya lägenhet en gång på visning så det kan nog vara bra att kolla om det stämmer överens med hur jag minns att det ser ut.

Och om det inte blir något hos Pontus kanske jag har hunnit hitta kraften att ta mig ner på stan och ta en öl med Emelie! Nu ska jag fixa håret och peppa med musik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111!!!!!!!!!!11!!11


Hunden ba "okeeeej..."


Inte som de andra barnen


Bananiel

Babyseal...



"Bort!!"

Kovboji

Här sitter jag och väntar på Niklas och Kira så vi kan kolla på Kovboji un citplanētieši dvs Cowboys and Aliens!


Från Riga i somras!

Klantnyllen

JÄVLA SKIIIIT sa jag igår när jag insåg att jag och Daniel är glömska och totalt glömt bort att vi hade infomöte med vår nya skola igår. Skolan vi går på nu, SweJa kunskapscenter, har ju blivit uppköpt av MedLearn så vi skulle på infoträff och snacka med vår nya handledare och lägga upp pluggplanen osv, men det glömde vi totalt bort. Jippi.

Men har mailat och bett om ursäkt för att vi är klantnyllen och så får vi väl förhoppningsvis ha ett privatmöte med henne. Tsss.

Idag är en mysig dag för min bror Niklas och hans sambo Kira kommer hit så ska vi laga tacos och kolla på Cowboys and Aliens. Kommer bli mega! Så nu måste jag börja städa! ADIOOOOS puzzpuzzpuzz

Kult

Hahahaha kan inte sova, dödar tid med 9gag, failbook och damnyouautocorrect. Sitter och fnissar för mig själv!


Jimmy Kimmel told me to do it

Haha, sitter och kollar på den här videon med klipp där föräldrar gett sina barn "dåliga" julklappar som t ex en halväten macka och sen filmat deras reaktioner. Älskar pappan som garvar när hans son grinar.



Made my day

Idag fick jag ett sms från en gammal bekant som jag inte pratat med på jättelänge, och det gjorde mig så glad! Såhär stod det:

"Camillz!
Du gör mig glad när jag tänker på dig
för i mitt minne av dig så är du lycklig
och sprider glädjen i en vid cirkel omkring dig.
Hoppas du har det fint."




Jag blev helt varm i kroppen, tack fina du!

BESVIKEN

Okej, Lucia movie night i år sög ganska rejält. Alla som kom hade nog hoppats på att få se antingen Sherlock Holmes 2 eller The girl with the dragon tattoo, och jag tycker nästan det hade varit hövligt att visa någon av dem? Här kommer utvärderingen av filmerna.



New years eve: Blev glad när det visade sig att detta var den första filmen för jag tänkte att det skulle vara en mysig lättsmält romkom som man blev glad av. Men icke. Den SÖG. Alltså verkligen, så jävla dålig. Den försökte vara Love actually (en av världens bästa filmer) men blev bara ett klyschigt virrvarr av meningslöst bajs som ALDRIG TOG SLUT.




Puss in boots: Den här gillade jag ju såklart, den var sådär gulligt rolig och familjemysig. Garvade sönder mig när katterna dansade i sina små stövlisar. Men den var ju inte vad man hade förväntat sig denna natt. Alla satt och hoppades på storfilmerna och så kommer... denhär?




En gång i Phuket: Sista filmen är alltid en svensk film, så det var vi ju beredda på, men att det skulle vara nån så sjukt dålig som denna hade vi aldrig trott. Efter 20 minuters EXTREMT dåligt skådespel reste vi oss och gick ut. De hade väl kunnat visa Hamilton istället så vi hade fått NÅN action?

Nåväl, vi fick ju gratis popcorn iallafall.. Haha. De hade tävlingar och man kunde vinna en massa fräna grejer mellan filmerna!! De lottade ut ett spel jag verkligen vill ha, som heter Popkult, men jag vann inte :( Sen vann två personer varsitt PS3 med Move till! Det var ett ganska fett pris. Tänk att man ska gå miste om det bara för att man inte dricker Cola Zero. Jag har precis gått upp by the way. Klockan är 16:08 och jag ska ta mig lite frulle! Är det nåt mysigt luciafirande på tv idag? Kan tänka mig att ligga i soffan, tända ljus och get my julmys on'tilthebreakofdawn.

LMN

Mot Lucia movie night!

Berättar sen vilka filmer som visades :)

Godmorgon?

Whaddap pplz?


Här sitter jag nästan helt nyvaket i ett försök att vända på dygnet inför Lucia movie night inatt! Det gick sådär, tänkte vara vaken till typ 7 imorse, däckade 4 - tänkte sova till typ 16, vaknade 13. Jag glömde ta med morgonkissnödigheten i beräkningarna och efter det var det köört. Men låg kvar och "vilade" till typ 14 iallafall, läste VLT osv.

Idag tänker jag bara slöa, inte göra av med någon enegri förutom kanske aktivera hjärncellerna lite och göra en skoluppgift, men utöver det tänker jag bara ägna dagen åt att spöa Daniel i tv-spel och glo på nån soft rulle.

Hoppas det blir schyssta filmer inatt!! Ska bli mysigt att dejtas med Daniel. Trippelbiodejt deluxe!

Anyways, nu blire antingen Worms Armageddon, Marvel vs Capcom 2 eller Little big planet 2 med Danielo. Eller kanske alla tre? ADIOSSSS HASTA LUEGO

Terry Crews

Terry Crews, även internt känd i mitt hem som "arga negern" (detta sagt i all välmening) har gjort en hysterisk reklamfilm för Old Spice! Ni kanske känner igen honom från t ex Gamer, där han är väldigt VÄLDIGT arg helatiden, därav smeknamnet. Anyways, enjoy!



Autocorrect

Alltså jag sitter och nästan pissar på mig av garv, ni vet när man börjar skratta och sen tar det liksom aldrig slut? Det bara bubblar över, och det är världens bästa garv!! Anledningen till att jag sitter ensam i sängen med tårarna sprutandes är denna sida med Autocorrects gone bad. Här kommer några favoriter av de jag nyss läste:




TGIF

Tar en buss hem till Hanna nu för spel och idol-final! L8erzz

Gäspmaraton

Ser ut som att jag håller på att krysta ut en kaktus? Mysigt.


Tröttglansiga ögon. Tänker på Admiral Ackbar. Måste vara ögonen.


Vackört


Gäsptårar.. Syns inte riktigt hur de sakta rinner ner för mina kindz.
Grinar alltid när jag gäspar. Jobbiga är att jag gäspar asmycket nu
för att jag lägger upp gäspbilder?? Orka. Gäspar och grinar och gäspar och grinar..




Jaha, här ligger och och gäspar. Som ni kanske ser. Gäspar nonstop nu för att jag skriver ordet och ser bilderna!! AAAH. Tårarna sprutar!! Fatta om Daniel kommer in här nu och ba "menååå älsklingsgosing vaereooom?" (som om det skulle hända, haha, han skulle snarare typ "grinaru älläh??") och jag sitter här med sminket rinnandes helt rödflammig av alla salta tårar och typ "JAÄSÅTRÖTTT MEN JAG MÅSTE BLO-HO-HOGGAAA"

Bam, idiotstämpel!

Idag har jag tvättat, städat, åkt till Skultuna och städat, gått ut med hunden och sedan åkt hem till Hanna och blivit serverad hemmagjord tacopizza OCH hemmagjord tobleroneglass!! Lyxigt som tusan.

HAHA justja, när jag hoppade på bussen från Skultuna så såg jag att det satt en dude längs bak i bussen och toksov, som säkert skulle hoppa av där jag hoppade på. Min första instinkt var att väcka honom men av någon jävla anledning så gjorde jag inte det?? Så han åkte med hela vägen in till stan igen, han sov fortfarande som en stock när jag hoppade av i Västerås centrum. HAHAHAHHAA. Åh vad hemskt men det är så roligt i mitt huvud! Och jag tänker att han får en rolig historia ut av det iallafall.. Undrar hur länge han sov? Jag och Hanna tänkte att det vore flippat om han inte vaknar förrän de är i Skultuna med bussen igen och inte fattat att han åkt fram och tillbaka och hoppar av som om inget hade hänt, i tron att han bara slumrade till och vaknade precis i tid att hoppa av! Fatta sen när han inser att klockan är en-två timmar mer än vad den borde, vad sjukt förvirrad han måste bli?? Vart tog tiden vägen?

Vill ta reda på vem han är så jag kan göra en uppföljning på detta äventyr..

Jim Parsons

Är det bara jag som har missat att Jim Parsons som spelar Sheldon i Big bang är gay?? Hade noll koll! Och jag brukar ändå hänga med i kändis- och hbtqsvängarna! Awesome iallafall.

Ser fram emot!


Pearzingz

Såhär såg jag ut tidigare idag!


Häj blöggers!

Idag har varit en mysig dag. Tog sovmorgon för jag var helt död imorse?? Tänkte gå upp 9 men inte förrän Freddie hetsringde tre gånger vid 11 orkade jag svara och gå upp.. Sen fortsatte jag med att vara död ett tag, sminka mig och småstäda lite. Vid 16 drog jag hem till Sandy och hade mysfika med henne och Millie (som jag faktiskt höll idag utan att tappa eller nåt - WIN). Handlade på fastande mage och köpte luftisar, cream cheese, muffins, päron och drickyoghurt.. Blev mätt. Därifrån drog jag direkt ner på stan för att möta Freddie och se Förbjuden kärlek på Elektra bio! Det är en iransk film om två unga tjejer som förälskar sig i varandra. Väldigt sevärd!

Och nu sitter jag här i sängen och funderar på dethär med att ta ut mina piercings som jag tänkt på ett tag nu. Har ju fyra stycken - i bröstvårtorna och i kinderna. I nippelzarna kommer jag nog ta ut i vilket fall som helst men kinderna är jag mer kluven med. De är ju himla fina men de LÄKER ALDRIG helt. Har haft dem i två år nu och de är inte läkta. Vad tycker ni? Det är ju inte som att jag aldrig kan ta nya eller så, såklart. Daniel är tveksam, han gillar ju kindpiercingarna himlans mycket. Hmmm. Vilken kluring!

Tidig julklapp

Kommer hem från stan och hittar ett paket under julgranen som Daniel slagit in och jag typ ÅÅÅÅ EN JULKLAPP TILL MIG?? *überglad* och Daniel nickar och säger m-mm! Minsann!

En kvart senare ska jag ta min dator och sätta mig i sängen men hittar inte datorn. "Vart fan har jag lagt den?" tänker jag och letar ÖVERALLT. Då ser jag Daniels fnissiga busblick som tittar på paketet under granen.. Och mycket riktigt. Han hade slagit in min dator och lagt den där!! SNEAKY.

Jag älskar ju att öppna paket så jag var glad ändå.

;(

Jaha, här sitter jag och grinar till nya How I met your mother.. Men nu blev jag bajsnödig så ADIOS!








...Och nu gråter jag till Gossip girl!! Måste åka till IKEA och handla julpynt så jag inte går under av dagens serier!

Finally!

Svenska medierådet har äntligen gått ut med att tv- och datorspel INTE gör barn och ungdomar aggressiva, något som jag och Daniel alltid hamnar i hetsiga diskussioner med folk (ofta vuxna) om.. Däremot har vi alltid sagt att om man redan är aggressiv, eller har något slags psykiskt problem så kan tv- och datorspel utlösa eller förvärra dessa! Det är jag helt övertygad om. Här kommer ett utdrag ut artikeln som fanns i VLT imorse, som ni även kan hitta här (dock lite förkortad):


"Att en del av de som spelar våldsamma spel är aggressivare än andra anses bevisat. Men det beror inte på spelen, enligt medierådet. Däremot dras aggressiva personer i högre utsträckning till brutala spel. Även bakgrundsfaktorer som familjeproblem och psykisk ohälsa påverkar både aggression och böjelse för brutala spel."


Med detta sagt anser jag att alla inte borde få spela tv-spel. Självklart kan man bli beroende av tv-spel och bruka det på fel sätt, men då handlar det om personen, inte spelet.

Vad tycker ni?

Christmas is all around

Ska kanske ta och berätta vad vi gjorde idag? Vi har varit hos mäklaren och skrivit kontrakt med personen som ska köpa vår lägenhet!! Vill ni veta vad vi fick för den då? JAA DET ÄR KLART NI VILL! 420.000 bambattas!!!!!! Föfan!

Det känns sjukt bra verkligen, utgångspriset var ju 375.000 och då räknade vi med att få kanske 350. Innan vi började sälja sa jag till Daniel att jag ville ha 300 för den (noll koll på bostadspriser jao) och nu sitter vi här med kontrakt på 420.000 liksom. Det gör så jävla mycket att man målar om och lägger golv osv. Lägenheten är så uppiffad och fin nu, den är verkligen värd det!

Vet ni vad jag gjorde mer idag? Tror att jag kanske kommer uppröra lite här nu men det skiter jag i för det är så jävla mysigt att jag dör! Vi har köpt en julgran och pyntat den!! DET ÄR SÅ JÄVLA MYSIGT HÄR NU! Ja, jag vet att det är tidigt men det är fan snart tredje advent och lucia så det är acceptabelt tycker jag! Vill hinna njuta av vår fina gran och få en riktig julkänsla. Det blev ju en plastgran i år eftersom det är drygt med barr och grejer i lägenheten och fördelen med det är ju att det finns en massa fina färger, så det blev en vacker kopparfärgad gran med guld och silverkulor. Ska åka till IKEA imorgon och köpa mer pynt till den!


Yep, det ligger redan lite klappisar under granen. Och fler ska de bli!!

BildZ

Snodde lite bilder från min systers blogg från i lördags! Hade så jävla mysigt, lagade svingod mat (jag lagade spenatlasagne till mig och Niklas dvs växtätarna och Jessica lagade köttfärslasagne till köttätarna), drack vin och spelade spel hela kvällen! Vi hade köpt ett nytt spel samma dag som heter Ego som var jättekul! Man läser ett påstående med tre alternativ, sen ska alla andra betta på vilket alternativ du väljer. Gissar de andra rätt får de lika många poäng som de bettade och den som läste påståendet får poäng för hur många som gissade rätt. Gäller alltså att känna varandra och SIG SJÄLV.

Jag var vacker som alltid



Jessica skulle ta hoppbilder på mig men det såg bara ut som att jag dansade..


Dansbild #2


Syster och jag <3<3<3<33<3<3<3<3<3<3333


Fredrik var där. Vi ägde som lag i Så det kan låta!!


Min bror visade hur mina pannfinnar såg ut...


Moi


Mer bilder kommer sen, när min syster lägger upp fler så jag kan sno dem av henne!! Hehehe. OBS JESSICA om du läser detta vill jag ha bilderna mailade till mig, alternativt på en skiva nästa gång vi ses, så jag kan framkalla dem! POSS

Friends with benefits

Såg nyss Friends with benefits, tyckte den var riktigt najs! Söndagskvällar är ju som gjorda för lättsmälta romkom's liksom, och jag gillar verkligen både Justin och Mila (som är bedårande vacker btw) så jag är helnöjd. Nu tror jag att jag ska slå på Horrible bosses.


PS. Gick in på toa, såg mig själv i spegeln i ögonvrån och trodde det var Mickey Rourke. Only on sundays..

CamillaFrankie?
Mickey Rourke?

Jericho

Jexx, Jepson, Pekka, Chex osv - är alla smeknamn på min syster. Världens bästaste knäppsyster som har åkt tillbaka hem till Göteborg nu. SAKNAR HENNE REDAN SOM FAN!! Helgen har varit guld. Har varit upp till typ 5 både fredag och lördag och bara pratat, druckit vin, spelat spel, chillat - umgåtts. Blir alltid helt tomt i mitt lille hjärta när hon åker hem igen. Vi har ju så jävla roligt, våran humor - och jag skrattar aldrig så mycket som jag gör med Jessica. Har bara SÅ JÄVLA KUL. Nu saknar jag henne så sjukt mycket ååÅÅ men vi ses ju snart igen, till jul. Jag önskar mig en teleportör i julklapp så jag kan träffa min syster jämt!

<3333333333333333333333333333333333333333333

Fick förresten 5 finnar i pannan i Lördags. De var inte där när jag sminkade mig på morgonen men när vi kom hem från stan hade det ploppat upp fem oinbjudna gäster i min panna!!?!??!? Vad är upp med det, liksom??

Viktigt.

Jag får ont i hjärtat av den här filmen, för jag tänker på hur hjärtekrossad och hjälplös jag skulle känna mig om det här var mitt syskon, mitt barn, min vän. Jag förstår inte att människor kan vara så elaka mot varandra. Vi måste bli snällare, tycker jag.

Lucia movie night

Eftersom att jag och Daniel har haft så himlans mycket att pyssla med på sista tiden så har vi kvalitetstiden med varandra blivit lite åsidosatt, så nu har vi bokat två biljetter till Lucia movie night på SF så vi kan mysa på bio en hel natt! Älskar Lucia movie night, har gått de senaste åren och det är awesome! Tre förhandsvisningar av filmer som pågår mellan 00-07 natten till lucia. Vilken film jag hoppas de visar? Sherlock Holmes såklart! Kanske The girl with the dragon tattoo? Brukar ju alltid vara en svensk film också, jag undrar vilken det kan vara. Hamilton?

Iallafall så ska det bli sjukt mysigt att hitta på något med Daniel! Jag är ju, som ni vet, himlas kär i honom!

Bild på oss från i somras

En annan fördel med att baka..

THÖ EATING PART!!


Slemmigt men mättande

Dudes, jag bakar sockerkaka. Och vad är det bästa med det? ÄTA SMET!!

Pot ledom

Vad är upp, dudez? Jag har precis kollat på dagens nya avsnitt av Top Model all stars - säsong 17 alltså! Tycker det blir lite jobbigt ibland när Tyra Banks ska vara så überteatralisk, sitter nästan och skäms lite framför datorn när jag tittar? Hon är ju fantastiskt supervacker och allt det där, men kan hon tona ner liiiite på sång, teater, dialekter robot-teman osv i top model så skulle jag känna mig en gnutta lyckligare i denna värld.

Idag har jag varit ute i skultuna och hjälpt mamma (dvs legat i soffan med hunden och kollat 16 and pregnant - har ju inte MTV här hemma!!), städat lite och varit ute med hunden och sådär. Sen tog jag mig ut i stormruggvädret och åkte in till stan och åt på VIVALDI med Hanna - mömz.

Fyndade även ett par byxor på Gina Tricot! Älskar sån "paperbag-waist" på byxor, tycker det är sketasnyggt. Och dessa hittade jag för 49 spänn på Gina! (Sa det till Hanna idag så det nästan lät som VA-gina, oops)


Just nu är jag fett sugen på godis. ToBLeRoNeEeEEe!!!!! Men tror ni jag orkar gå till ICA? Icke. Och tur är väl det. När vi flyttar och bor precis bredvid ICA kommer det väl sluta med att jag är med i ett såntdär fetmaprogram där de måste lyfta mig ur sängen med en lyftkran eller nåt hehehe. Som tur är älskar jag mina kurvisar precis som de ser ut nu men vill gärna undvika scenariot då jag på riktigt kan hota folk till livet genom att säga "JAG SÄTTER MIG PÅ DIG!!"


 

Kärlek till er denna första deciembre! pusZ


Det går bra nu

Äej, det är helt sjukt! Budet har gått upp ännu mer! Det är en bra dag idag. Jag vaknade, gick och handlade baguetter och hade mysfrukost med Spontaniel, kollade på Kung Fu panda 2. Sen gick vi och handlade igen och så bakade vi cupcakes! Blev asgott. Det var bara en testrunda och till nästa gång ska vi göra glasyren bättre och spritsa på istället för att bre på. Men det var bara smaktest och det blev mumsigt som tusan. Sen kom Freddie över och kollade vänner + bonde söker fru!

För att fira hur bra allt känns nu unnade jag mig en tröja från Gina Tricot, har haft köpstopp ett par veckor nu med tanke på allt som händer med lägenheten!

Som grädde på moset kommer VÄRLDENS BÄSTA SUPERDUPERMEGAFINA syster hem i helgen och hälsar på <3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3 IHIHIHI åh. Vad mysigt det ska bli. Ska laga god mat, bada badtunna och bara myyyysa.


RSS 2.0