Frojlan

Er har jag inte sett sen jag såg er sist!
Vad händer då? Va? VA?

Det som händer här är att jag sitter och färgar håret lite. Blir det bra får ni se resultatet och blir det dåligt tar jag livet av mig. Elleeeer? Nä. Kanske inte.

Idag har budgivningen på lägenheten startat! Vi budar på vi, mot någon envis jävel som höjer budet med 5000 spänn åt gången.. ååÅh. Ska fan kontra nästa bud med att lägga en femtilapp extra. Utöver budgivningen idag så har jag och Daniel varit nere på stan och inhandlat en vinterjacka till honom, lunchat på taco Bar (besviken!!), ätit middag på Vivaldi med mamma, min bror och hans görlfränd och sedan kollat sista Apornas Planet med bror min. Jag och min bror har nu kollat igenom alla gamla original Planet of the Apes-rullar! Ska väl kolla på remaken som Tim Burton gjorde 2001 härnäst.

Ska ta en litn bild så ni får se min vackra nuna. Men mest frippan jag har just nu. Har en jävla hårlämma mitt på huvudet? Lite av ett desperat försök att få luggen ur ögonen medan resten av håret färgas. Skitsnyggt iallafall. Ni vet vart ni såg det först!!


Uppklädd i självaste Adamskostymen..
Nä, jag har en tubtopp. Elleeeeeeeeeer?

Kommentarer
Postat av: Jexson

Blev färgen bra? :) vi har kollat alla walking dead som finns ute :)

2011-11-03 @ 10:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0