Helmut Von Öfverläpp


Mjåhååå, här ligger ju jag och fullkomligt myyyyser i sängen. Ser lite ut som en nervös överklassfarbror? I Lakerslinne? Han kanske ska på halloweenparty? Eller bara har ålderskris?

Själv har jag nyss avnjutit en majskolv och senaste avsnittet av The walking dead. Ibland blir jag så nervös av den serien, jag är ju livrädd för "hoppa till"-scener. Hu. Då brukar jag hålla händerna för ögonen och smygkika mellan fingrarna, det känns liksom tryggare då på något sätt. Och gömma mig lite bakom Daniel.

Imorgon ska jag hämta ut all kurslitteratur som kommit på posten, och kolla igenom både dem och uppgifterna lite. Ska läsa tre kurser samtidigt nu - Psykosocialt arbete, pedagogiskt ledarskap och Förskola, skola, fritidshem. Ska göra sammanlagt 8 veckors praktik också så måste börja styra platser.. UuuuUUuuUuuU. Hatar att fixa praktikplats. Man blir ju som en nervös sjundeklassare igen. Och man känner sig lite som en telefonförsäljare också, när man ringer runt och försöker sälja in hela idén om att jag ska komma och vara lite lite ivägen hos dem i 4 veckor. De ba "JA!!!! TRODDE ALDRIG DU SKULLE FRÅGA!"


Nej, nu ska jag väl läsa nåt och hålla tummarna för att Bananiel inte tänker upprepa förra nattens minnesförlust över att jag faktiskt är hemma och GILLAR ATT SOVA PÅ NÄTTERNA. Goder afton

Present!!

ÅÅh justja glömde berätta vad lille Freddie hade för present till mig!! Han har köpt biljetter till mig och honom till Stockholms poesifestival!! Så himlans fint! Det kommer bli en mysig kväll på Dramaten.




Favvoass



HELLO stajlerz! Har i vanlig ordning spenderat min tid framför datorn och diverse nätshoppar. Men då jag själv borde spara pengar tänkte jag att det skulle vara lite terapi att pyssla ihop dem och tipsa andra om dessa fejna accessoarer. Jag kan speciellt tänka mig att min kompis Hanna skulle vara intresserad av ryggsäcken? Mwåhåhåhå. Lite asfin är den fan! Här kommer liztan med plats unt pris för skitn:


1. Halsband, nelly.se, 129 riksdaler

2. Örhängen, kyssjohanna.jetshop.se, 162:50 spänn

3. Tygväska, monki.com, 80 svenska kronor

4. Ryggsäck, urbanoutfitters.co.uk, 45 pund alltså typ 465 swedish korvören

5. Ring, nelly.com, 49 bambattas

6. Tvåfingersring, nelly.com, 39 kulor

7. Örhängen, hm.se, 5 guldpengar

8. Senilsnöre till glajjerna, 49 pesetas

9. Ring, nelly.com, 49 stålar

10. Väska, hm.se, 199 bananer

11. Ring, hm.se, 49:50 cashhhzz

12. Hatt, urbanoutfitters.co.uk, 24 pund alltså drygt 250 svenska kosingz




Fan jag blev helt svettig av alla pengaslang? Gick finemang med typ 5 slang men sen ville jag nästan kräkas lite på att jag hade börjat skriva olika. Nåväl! Pesetas är min klara favorit iallafall. Eller bambattas, det säger min pappa.

Habegär



Shorts från chichy.se

Båda skorna från schuh.co.uk

Örhängen från jfr.se

Linne från H&M

Hetsig

Jag fixade det! Igen. Måste sluta lägga upp panikartade inlägg om saker innan jag testat fixa dem. Hehe.

...vafan?

Okeeej, nu är jag irriterad. Från en natt till den andra utan att jag har fifflat något med bloggen så har bilderna slutat visas? De har funkat superbra innan, de syndes när jag laddade upp dem men nu är det bara små provocerande rutor där bilderna ska vara?? Vad är problemet? Hur ska jag lösa den?
Kanske kan min smarta vän Liza hjälpa mig?

The best prize is a surprise!

UuuUUuh känner mig helt svullen i fejan och groggy i kroppen. Jag tror jag har sovit konstigt. Vaknade halv två inatt av att Daniel satt och spelade Battlefield och pratade typ speltaktik eller nåt med en kompis. Jag tror han hade glömt bort att jag är hemma igen.. Jag blir ju svårt grinig om någon stör min sömn så jag låg och skickade arga sms ut till vardagsrummet. Efter första smset kom han in i sovrummet och då ligger jag där och väser "håll käfteeeeeen", hahaha. Åh. Håll mig aldrig ofrivilligt vaken om du vill slippa den sidan av mig! Efter varje sms jag skickade sänktes ljudnivån en liten bit så efter tredje smset kunde jag somna om igen!

IDAG så ska jag och Daniel göra någon slags budget! Få lite koll på ekonomin, eftersom vi vill flytta och renovera klart i vår nuvarande lägenhet. Förutom den jätteskojsiga planen så kommer Freddie hit med en PRESENT till mig!! Är så sjukt nyfiken?? Jag älskar presenter. Eller allt som är inslaget. Spelar liksom inte så stor roll vad det är egentligen! Iiiihhhihihih.




En gammal bild på mig och paket! Julklappar från Hanna var det tillochmed!


I-landsproblem

Jag måste köpa mig ett jävla strykjärn! Har så många fina skjortor som jag aldrig kan använda!! PAX!
Ska fan säga till bananiel att vi måste åka och köpa det i veckan. Vi har ju liksom strykbräda men inget strykjärn? Hur är man funtad då egentligen?
Återkommer med uppföljning på denna nervpirrande historia!
Bilder på fina skjortor jag aldrig kan använda:
I MISS U!!!!!!!

!!!!!!???????


?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hello hey what's your name

I need to know! Fan nu fick jag den på hjärnan. Nästan värre än när Freddie sjunger varmkorv boogie. Men nu är jag tillbaka från spa som en helt ny människa! Eller samma gamla Camilla, bara lite mjukare i kroppen kanske. Det har varit så sjukt skönt och jag kan knappt fatta hur snäll min mamma är som bjuder med mig på sånthär?? Fina, fina mamma. Vi har haft sjukt roligt iallafall.
Det första vi gjorde igår när vi kom fram var att gå ner och bada i poolen. Simma lite och bubbla lite i jacuzzin. Så kunde man simma ut i en utomhuspool där det var som tre ingångar där man också kunde bubbla! Alla satt lugnt och skönt och bubblade i sina små hörnor, förutom jag och mamma. Vi lekte strömmen. Satte på bubblorna som hade sjukt tryck och så åkte vi runt därinne och asgarvade. Två vuxna människor på spa lixx. Sen lunchade vi och tog ett glas vin och pratade, pratade och pratade. Så mycket att mamma blev trött och behövde sova! Efter tuppluren var det dags för MASSAGEN. Åhgud, massagen. 50 minuter rygg, ben och armmassage och det var ju så fe-he-heeett skönt. Vadmassagen mmmmmmmmmmm. Min massör var rolig, det var en kille i 35-års åldern och vår konversation såg ut ungefär såhär:

jag (sjukt avslappnad): Du, är det vanligt att folk somnar under massagen eller?

han: jo det händer faktiskt oftare än man kan tro.

jag: mmmm jag förstår det. är inte långt ifrån fan.

han: alltså det är okej för mig om du somnar.... bara du inte snarkar.

jag: fast jag gör ju det.

han: men då armbågar jag dig i ryggen!!!

Trevlig kille. Jag undrar om han tröttnar ibland på att klämma på en massa främmande människor. Iallafall, efter massagen bubblade vi lite till i poolen, sen var det dags för trerätters middag!! Mumzzzz. Vi köpte vinpaketet så man fick ett glas mousserande vin först och sen ett rekommenderat glas vin till varje rätt! Drack rött till förrätten och jag tyckte faktiskt det var ganska gott! Så där satt vi och drack och babblade i ett par timmar, sen gick vi ner till loungen och drack lite vin där. Sen gick vi upp till rummet och somnade framför teven.

Imorse när vi vaknade gick vi ner och åt frukostbuffé, skitfräscht! Sen körde vi ett pass Qigong som var riktigt avslappnande. Vill börja gå på yoga här i Västerås. Efter det körde vi ett halvtimmes corepass och sen badade vi igen och sen var det dags att checka ut!

Här kommer lite helfestliga bilder som ni kan njuuuuuta av.

På Värmlands-rasta fanns det två dörrar att välja mellan - drag och RYCK! hihihohoho



En liten gåta - på vilken sida av fåret finns det mest ull? (Svaret finner du längst ner)



Mamma på hotellrummet



Nybadad chey sugen på lööönch



LÖÖÖNCH. Ceasarsallad och viiiin



Middagsoutfit! Klackarna i taket!!!



På vägen hem med polkapigs i käften




Vi åkte förbi två mumsiga ställen som hette Liksåsen och Aplungsåsen. Inga såser jag är direkt sugen på.
Anyways, jag är trött som en idiot i huvudet nu och ska sitta och stirra ut i tomma intet en stund! Meeeeeeeeeeeeeeeen jag uppdaterar igen så snart jag fårr tillbaka min hjärnkapkadpkdaskdsf... fan nu kom afasin också.. dodojosdjaklm mfm KJBSKJDJ!!!!!!!!!!!!!!!!


SHW!


(OBS! svaret på gåtan - PÅ UTSIDAN hihohohihohoho)

the perfect taco..



Tog på mig mitt ansikte

Som ni ser har jag förvandlats från en påse skit till en läckerbit. Brunch nuuuu. Cya.

Wiho

YEHEHEEEES profilbilden is fixad! Ja e så dukti va.

Morning has brooookeeeeen

Mörrn bloggn!

Sitter och kodar lite till, bytte bakgrund och textfont. Har mailat runt om den jefvla profilen men inte fått något svar än så länge. Idag vaknas det brunch med Hanna på stan! Sen ska jag packa ihop lite grejer och åka och träna med mamma. Ska testa intensivpass idag, creepy? Jag som precis lärt mig bemästra medelpassen. Det känns lite som när jag spelade guitar hero och vägrade börja spela på hard eftersom jag var sjukt grym på medium. Varför vara dålig på hard när jag kan äga på medium? Livets stora frågor.

Ikväll ska jag sova hos mamma, eftersom vi ska upp übertidigt imorgon och åka till Selma Lagerlöfs spa!! Inte lite peppad är jag! Har laddat med korsordstidning och bilbingo till resan, sen blir det vattenjumpa när vi kommer fram, god lunch, MASSAGE och trerätters middag *LuCkY mEeEE*

Nu ska jag kolla nya Big bang theory och fixa till mig lite så Hanna inte skiter ner sig av skräck när hon ser mig!



Kodar..

Trodde aldrig jag skulle finna mig själv sitta och koda en blogg? Det sjuka är ju att jag börjar förstå koden! Har ändrat lite grejer, fixat och trixat med bloggdesignen MEN min profil har försvunnit?? Har scannat koden upp och ner och ändrat och fixat men, ack, ingen profil. Man får helt enkelt gissa sig till vem jag är. Nu har jag ont i ryggen och är trött efter alla dessa timmar av bloggdesignande så nu ska jag sleeeeepa.
Hör även att Daniel stänger av Tv-spelet nu. Ska gömma mig bakom dörren och skrämma skiten ur honom!

HÄRRÅ!

Häj bloggn


Kom nyss hem från ett jumpapass på friskis och nu sitter jag här och trycker i mig ostrullar med philadelphiaost. Lite sjukt att man kan gå på en diet och känna sig som en fettmola deluxe när man utövar den? Hehe. Men jag klagar icke! Jag gillare vettu!

Lite kul med jumpapasset förresten, förutom att jag lyckades tvinga dit Freddie som såg helt tappad ut (OBS! Jag såg minst lika borta ut för fyra veckor sen när jag började jumpapasset men det hör inte till saken. Nu skrattar vi bakom Freddies rygg hallåååå), men i slutet när det är vila (ja. som på dagis.) spelas alltid en låt som går typ "heal the world to make it a better place", men jag hör alltid fel och tror att de sjunger "kill the world to make it a better place". Så får jag den på hjärnan och går runt och sjunger KILL THE WORLD i mitt huvud hela tiden.

Jag sitter i sängen, där jag har setat hela dagen förutom när jag tvättade och tränade eftersom att det numera är en krigszon i vardagsrummet! Battlefield 3 släpptes igår och Daniel har setat och hojtat på projektorn hela dagen sen han kom hem från jobbet imorse. Wiho. Men jag åker ju på spaaaa i helgen så då kan han sitta och skrika bäst han vill!


Over and out



Välkommen till min nya blogg!