STHLM


Jag har färgat håret mörkbrunt, men det syns inte så braaaa.
 

Nu ska vi snart bege oss mot Stockholm, tänker åka förbi Karamellfarbrorn och ladda med färdkost (hehe) och lägga fram papper och penna så vi kan spela bilbingo!!! Jag älskar bilbingo. Mest med min familj. Eller jag älskar alla våra bilaktiviteter, faktiskt. Vi brukar öva på att sjunga låtar i kanon, leka bilkurragömma (OBS! Svårt!) och jag och mamma brukar spela fantasiyatzy. Det innebär i princip att man har låtsastärningar som man låtsasslår osv. Jag får ofta yatzy på första slaget. Mamma däremot får alltid dåliga kast? Konstigt. 
 
Under Stockholmsvistelsen så kommer jag hinna med en, KANSKE TVÅ, jobbintervjuer! Det är ju najs! Ska vrida på charmen på högsta volym osv. Har en intervju på Måndag och sen väntar jag på ett samtal om en annan. It's fina fisken. Nu ska jag tvinga David att packa klart resväskan annars får han STRYYYYK!

Nytränad

Kom nyss hem från ett jympapass på Friskis, det var skööönt. Riktigt roligt pass! Imorgon tänkte jag dra iväg och promenera i Rocklundaspåret innan jag, David och Niklas drar iväg till Tumba. Pappis fyller år imorgon så han ska firas och sen hänger jag och David kvar till nästa vecka för han börjar ju skolan i Stockholm då. Då får han väl sitt schema så får vi se hur länge/ofta vi kommer bo hos pappa och Gunilla! Det ska bli supermysigt att åka dit!!
 


Vi har köpt ett sällskapsspel till pappa i present, ett rockfrågespel som jag tror han kommer gilla. Som den inbitna hårdrockare han är! Hoppas bara att jag inte får skämmas, men som tur är finns det tre olika svårighetsgrader på frågorna så jag får väl fega, haha. 
 
På tal om Friskis, förresten, så finns det en sak jag alltid undrar när jag är där och tränar. VARFÖR är så många brudar så sminkade när de tränar?? Såg flera stycken stajlade tjejer på passet som efter en timme såg ut ungefär såhär:
 


 
Man ba, jaha. Kändes det värt att sminka sig eller? Är du snygg nu? Jag fattar ej. WHYYYYYYYYY. Nåväl. 
 
 

Onsdag

Uppe med tuppen! Ska iväg och vara barnvakt åt Leon idag. Drömde att jag rökte två cigaretter åt gången för att imponera på folk, haha. Dubbelt så cool, lix!
 
Ikväll ska jag ut och äta med Niklas och mammaaaaa <3

Flower

Jag sitter och spelar Flower till PS3, ett väldigt rogivande och vackert spel som har några år på nacken men ändå är värt att kolla in. Hela spelet handlar om naturen, och friheten i naturen. En flykt från det vardagliga stressiga livet i staden! Konceptet med spelet liknar Child of Eden, som jag älskar. Vackra bilder och musik! Men det här är betydligt lugnare och mer fritt. Väldigt mysigt och väldigt enkelt. Kostar bara 70 spänn på Playstation Store dessutom! Spana in trailern nedan.
 
 
 

MIND = BLOWN

Jag känner mig som en idiot. Så sjukt efter. Anledningen? Jo, imorse när jag precis hade vaknat så låg jag och David och pratade om random saker i sängen, och så säger han plötsligt något om "parents" och då kommer jag plötsligt till (kanske) den största insikten i mitt liv!! DET ÄR DÄRFÖR MAN KALLAR FÖRÄLDRAR FÖR PÄRON!?!?! Pääreents = päron!!!!! MIND = BLOWN!! Hahahahahahaha jag fattar inte att jag aldrig har kopplat det förut!? Är det här något som hela svenska befolkningen har fattat utom jag?? Det känns som att jag äntligen får vara med i gänget nu, som att jag jag varit exkluderad från klubben men nu får jag va määääää!
 
Kommentera snälla och berätta om det bara är jag som aldrig har fattat detta? Hahahaha. WHO'S THE GOOSE? ME!

Måndag

Ännu en ny vecka. Tiden går så fort! Idag har jag och David fixat med lite grejer och prickat av dagens "lista". Nu står han i köket och lagar lunch till oss, sån lyx. Sen ska vi gå en promenad i Rocklundaspåret och när vi kommer hem väntar Little big planet 2!! Har äntligen köpt ett nytt. Det är ett av mina absoluta favoritspel till PS3, jag älskar ju plattformsspel! 
 
Det börjar verkligen kännas som höst ute. I lördags var det soligt men ändå höstkyligt i luften och på kvällen/natten var det kallt och luktade höst. Mysigt tycker jag. Nu längtar jag till Kulturnatten! Höjdpunkten på hösten i Västerås! Jag tycker att det känns skönt med höst eftersom vi knappast fick någon sommar så hoppas jag på att vi får en fin höst istället. Och nu är det ju mindre än 4 månader kvar till JUL!!! Det längtar jag massor till!! Älskar julen. Ska baka, stöka, mysa, umgås, äta och bara njuuuta. 
 
Nu börjar det lukta ljuuuuvligt i hela lägenheten, så jag ska duka fram lite. Adieu.

Venom

 
David har gjort en skitsnygg pärlplatta till mig!! Finaste!

Söndag

Hallåååeeee. Jag har precis kommit hem från storhandling med David och Freddie. Freddie var nybörjarstorhandlare och väldigt exalterad inför trippen! Hann även med en sväng till IKEA (där vi köpte endast ett decilitermått) och lite pizza hos Davids föräldrar. Vi var där igår också och åt middag och firade Sari som har fyllt år! Vi fick jättegod mat och en fantastiskt god tårta som pryddes av Brolle Jr, haha. 
 
Efter middagen drog jag ner på stan och mötte Freddie för ett par öl på Bill och Bob som har förvandlats till jordens tråkigaste ställe?? Var alltid fullt där förut, nu var det knappt en människa och typ ingen var under 50? Vi var hemma igen vid midnatt så det blev inte så sent. Nu ska jag och David kolla Project Runway 10 och kanske äta lite melonglass som inhandlades på Maxi! MMMmMMmmMmm. 
 
Brolletårtan

ER

Idag har varit en lång, konstig och alldeles för händelserik dag. Jag gick upp strax innan 6 och vid 7 satte jag mig på tåget till Stockholm, eftersom jag skulle på intervju i Huddinge vid 9. Det blev ingen intervju. Däremot blev det ambulans, sjukhus och ganska mycket bortkastade pengar på resa. Inte riktigt vad jag hade förväntat mig!!
 
Ambulansresan berodde på plötsliga smärtor och domningar i hela högerarmen, blandat med yrsel och illamående vilket ledde till att jag, istället för att gå till intervjun, vinglade av pendeln i paniktillstånd för att jag knappt kunde röra min arm och dessutom höll på att svimma. Och kräkas. Kuuuuuul. 
 
Det var ingen fara med mig som tur var, fick ta en massa prover på sjukhuset men allt såg bra ut. Så antagligen var det en nerv eller något som kommit i kläm, blandat med de senaste veckornas stress. De sa iallafall att det var helt rätt att ringa 112, när kroppsdelar utan särskild anledning börjar domna bort kan det vara tecken på riktigt farliga saker. Så det kändes riktigt skönt att få lämna sjukhuset redan efter 2 timmar och få åka heeem. Men kan säga att det kändes sjukt surrealistiskt att bli runtskjutsad på bår och mäta EKG osv. Sjukt skumt. Som tur var kunde jag skjuta upp min intervju till nästa vecka iallafall!! 
 
På tåget hem hade jag "turen" att sitta mittemot en kvinna som flashade brösten, hahaha. Hon satt på perrongen innan tåget kom och skreksjöng konstiga låtar på engelska om t ex att ALL THE ANIMALS HAVE BLUE EYES!!!!!!!!!!!!! Sen kom tåget och folk gick på och då började hon skrika på random människor. Tänk vilken tur jag hade som fick denna kvinna som bordskamrat! Precis vad jag behövde efter min galna förmiddag. Det första hon gjorde var att tömma ut hela sin väska på bordet och sortera mediciner och underkläder, sen helt plötsligt tog hon av sig topless!! Man ba jaha, tack du. Hon skyndade inte direkt med att ta på sig en ny tröja direkt heller utan rotade runt lite i sin väska innan hon hittade nåt som hon tyckte passade, haha. 
 
Nu har jag vilat och varvat ner här hemma, känner mig helt matt. Ska laga till en nachostallrik och kolla på nån film eller serie. PÖZZ.

Gjorde nyss den godaste kladdkakan i mitt liiiiv!!


Onsdag

Idag har jag, som doktorn ordinerade, gått upp i tid (ställde klockan på 8 men gick upp 8.30 - helt ok) och promenerat typ en timme. Slutstationen för promenaden var Råby där jag hälsade på Sandy och Millie! Det var mysigt, och behövligt med lite sällskap. 
 
Millie blev glad när jag plockade fram kameran
 
Sen när hon såg sig själv i frontkameran blev hon väldigt skeptisk..
 

Jag blir alltid lika imponerad när jag träffar Millie (och andra små barn) över hur mycket hon kan och förstår. Skulle kunna sitta och studera henne hela tiden, haha. Så himla klipsk!
 
En annan rolig grej som hände idag var att de ringde från ett annat jobb i Stockholm och efter en snabb telefonintervju ville de ha dit mig på intervju på fredag! Så det känns asbra. Så skönt att det börjar hända lite nu!! Är trött på att inte ha några pengar och vill komma igång med mitt liv! 
 
Anyways, jag och David ska laga lite käk nu och chillaaaaaa. Pozz.
 
 

Moi

Ännu ett fynd från mina gamla bilder! Från 2005.

Jag trivs bättre här

Vill inteeee ge mig ut i tråkregnvädret, men måste pallra mig till vårdcentralen nu. UuUuUuuuUUu. 

Smååå

Sitter och kollar igenom lite gamla bilder på bilddagboken och hittade, bland en hel del del annat, denna:
 
Alltså, hur små?! Från ettan på gymnasiet tror jag.
 
 

Helgen

Sååå. Igår var jag BAKIS. Väldigt bakis. Det är inte heller så konstigt eftersom jag blev superfull i lördags. Först var vi hemma hos Ekman, sen drog jag och David till Harrys och mötte upp Pia och mamma och där blev vi bjudna på några öl. Strax efter ett gick jag och David vidare till Pitchers där jag träffade Samuel som bjöd på öl och sen när vi skulle gå hem så blev jag liksom fullare och fullare under promenaden hem och tillslut kunde jag knappt gå själv. Stackars David, haha. Har inte varit så full på flera år! 
 
Så igår sov jag till typ 13, sen gick jag och la mig i soffan och kollade på tv, sen vid 15 så gick jag in och la mig igen och sov till 18, haha. Sen låg jag på soffan. Händelserik dag!
 
Lite bilder från i lördags:
 
Tessie & Lolle
 
Björn
 
The amount of leather jackets IS TOO DAMN HIGH
 
Adam förenade nytta med nöje!

Lördag

Idag inledde jag dagen med att kolla på en Fråga Olle-dokumentär och äta knäckisar. Nu ska jag och Dejvid promenera ner på stan och köpa nya svarta pärlor för våra är slut efter allt pärlplattebyggande!

Mulet

90-talsklänningen är på!
 

Vafan, det blev mulet och började spöregna, men sen sprack det upp och blev jättesoligt igen.. Ända tills David kom hem. Nu är det mulet igen. Jävla David.

Pärla

Fredaaag! Idag ska jag och David åka ut på en välbehövd tripp till stugan i Långsjön och bada, grilla och ta det lugnt ute i naturen. Just nu är det mitt favoritställe att vara på när man bara vill koppla av och släppa stressen och allt man går runt och tänker på jämt. Där ute kan man bara vara, det är lugnt och skönt och man kommer bort från datorn och tv:n och kan bara umgås med varandra. Det blir nog lite fiske, kanske en tur med båten och grillning. Och, förhoppningsvis, ett dopp i sjön. Det var jättevarmt när jag gick till ICA för två timmar sen men nu börjar det se väldigt mulet ut. 
 
Igår när jag inte hade något att göra kom jag på att jag skulle göra några pärlplattor! Det är som terapiarbete att bara sitta och pärla en stund så det var najs. 
 
Yoshi och Deadpool
 
Scott Pilgrims huvud. Kroppen är på g den med!

Torsdag

Gissa vem som inte kunde sova inatt? Satt iallafall "bara" uppe till halv tre, så det är väl en förbättring. Idag känner jag mig rastlös. Men vet inte vad man ska hitta på? Ska försöka leta upp Davids cykelnyckel så kanske man kan cykla iväg nånstans och få lite frisk luft eller nåt. Så sjuuukt tråkigt att vara hemma ensam när David jobbar! 
 
Nåväl, nu ska jag styra lite lunch och komma på nåt sköj att göra med min tid. 

MYS

Mysfaktorn är olidligt hög här hemma. Spenatlasagnen står i ugnen, Wanderlust är redo att kollas på, glassen ligger i frysen och Davids famn bara väntar på att jag ska gosa in mig i den! Mysmode iz activated!!

Görarn

Till skillnad från igår är jag idag produktiviteten själv! Har endast hunnit vara vaken lite mer än en timme (försov mig) men har på denna knappa tid hunnit tvätta två maskiner och slänga i två till, diskat, dammsugit, torkat av bord, sorterat kläder osv. Ska ner och fixa med tvätten om en kvart och sen ska jag duscha och promenera ner på stan, lämna in försäkringskassanpapper och köpa lite nödvändigt gojs. 
 
Ikväll ska jag vara snäll hemmafru och laga en god måltid åt min arbetande man! Typ en smarrig lasagne eller nåt. Kanske med fruktsallad till efterrätt?? MmmMMmmMmm. MED GRÄDDE!! Tror detta är mest för min skull, men kan ju låtsas vara en omtänksam kvinna som gör det för Davids skull. 
 
TVÄTTEN KALLAR! Adios!

Zleeplezz

 
Vad ni ser på denna bild är den smått störda minen hos någon som inte kan sova och har spenderat de senaste 4 timmarna med att kolla på gamla avsnitt av Project Runway. Jag blir liksom inte tröttare av det heller för jag blir så engagerad och upprörd?! Huuuuur?
 
Jag har de senaste nätterna sovit fruktansvärt dåligt, när jag väl sover så drömmer jag mardrömmar eller stressiga drömmar och jag drömmer heeela tiden jag sover så jag får knappt nån djupsömn. Så fort jag vaknar till och blundar igen så börjar en ny stressig ångestdröm. Har drömt att folk har dött, att jag blivit förföljd, att jag håller på att dö, att jag ska resa iväg men aldrig kommer till flygplatsen osv osv osv. Dryga drömmar. Så nu kan jag inte sova överhuvudtaget. Jag sitter och lyssnar på det ljuvliga ljudet av Davids snarkningar från sovrummet och önskar att det var jag. Jag vill väcka David så vi kan vara vakna tillsammans, men han börjar ju jobba 7 så det kanske vore lite taskigt.... eller??? Ska springa in och ruska om honom och skrika "OM INTE DU ÄR VAKEN MED MIG SÅ ÄLSKAR INTE DU MIG!!!". Känner att man blir lite smågalen av att inte sova. Vet att det ligger en liten kniv bredvid sängen som jag använt till att öppna paket med galgar, kanske ska lägga mig och rista in lite grejer på hans kröpp. Tänk vad förvånad han skulle bli imorgon bitti! Så tokigt!!! 
 
.....nä. Försöka sova igen kanske? Nattiiiiiz.

Kändispsykologer

Jag och David sitter och tittar på Sex with mum and dad på TV11 (OBS inget snusk, nåt slags pedagogiskt sexdiskussionsprogram)
 
David - "Det här gick ju på MTV förut"
Jag - "Jaså?"
David - "Ja, han Dr Drew som är psykologen i det här programmet var ju det i Celebrity rehab också"
Jag - "Mhm"
David - "Det är väl typ Dr Drew, Dr Dre och Dr Phil som är sånadär kändispsykologer?"
Jag - "...........................*nervöst skratt*"
 
 
Doktor Dre
 
 
 
Det kom fram tillslut att han skämtade, jag som trodde i några sekunder att min sambo påriktigt trodde att Dr Dre var en riktig doktor. Hehe. Det var ett kritiskt ögonblick för vårt förhållande.

Ambitiös

Jag hade stora planer för denna dag, nämligen att åka ner på stan och lämna in papper till försäkringskassan. Tror ni jag gjorde det? Icke! Jag börja pillra lite med bloggdesignen och blev sittandes i timmar. Sån är jag. När jag väl är inne i nåt är det sjukt svårt för mig att slita mig. Det enda jag har lyckats med idag är att duscha! Och äta riskakor. Det får bli stan imorgon helt enkelt!
 
Produktiv idag
 

Frågan är ju hur man ska styra resten av veckan? David jobbar ju mellan 7-16 denna vecka, Freddie till 18.40 och Hanna har flyttat till GOTLAND!! Inga helgplaner har jag heller. Får väl gå till Vasa och lira boule med russinen. Eller köpa ett nytt pussel... hehe.

Avskedsfika

Sitter på bussen från Skultuna, har varit på fika hos Hanna som flyttar till Gotland imorgon. Skumt! Men mysigt att hälsa på en stund iallafall. Pozzzzzzz

Önsk

Om jag får jobbet jag sökt så ska jag fan ge mig dessa platåsneakers från Bullboxer i present till mig själv.

MEN GUUUUUU

 
Frälsningens dag äro här! Bloggandet iz back! Fattar egentligen inte varför jag inte har bloggat nu när jag har varit arbetslös i flera månader, har ju haft all tid i världen?! Men man får ju prestationsångest nåt jävulskt när man ska återuppta blöggandet. Ska man vara helt casual och ba "tja, läget, nä inget spec osv" och låtsas som ingenting eller ska man dra värsta sammanfattningen av vad som har hänt de senaste månaderna, typ "jag har börjat äta müsli till frukost och, justja jag har bytit kön" eller HUR GÖR MAN? Jag tänker att jag bara kör. Japp. Nu kör vi.

RSS 2.0