Holabandola

Hej bloggiz!

Här ligger jag under täcket och kollar på Sons of Anarchy! Väntar på att mamma ska komma och hämta mig så vi kan åka och träna. Idag är budgivningen i full gång, you guys!! Verkar som att vi får lägenheten såld! Berättar när budgivningen är över vad det landade på men jag kan säga att det i skrivande stund är över utgångspriset. Känns stört najs. Längtar så jävla mycket efter vår nya lägenhet!

Jag och Bananiel har varit duktiga idag och pluggat lite. Och justja, jag köpte klart ALLA mina julklappar igår!! och presenter till Daniel som fyller år 18:e december. Orka fylla år precis innan jul? Undrar om vi kan flytta hans födelsedag till typ september och låtsas att han föddes då istället? Hehe.

ÄMEH NU SKA JAG GLIDA TTYN

ROBINSONFESTEN 2011

I somras fick jag en idé om att ha en fest där man faktiskt kunde rösta ut festdeltagare och igår gick den av stapeln - och rakt in i historien! Det var en helt fantastisk kväll och jag som programledare hade sjukt kul.

Vi varvade utröstningarna med pris/immunitetstävlingar och åkte man ut fick man lämna ön med en karta - till DEN ANDRA ÖN som var en fest som styrts upp i anknytning till Robinsonfesten. Det kom ungefär 20 personer och det åkte ut mellan 4-5 personer åt gången tills det bara var 5 personer kvar som tappert tävlade om äran, robinsonpokalen och lite glöggisar.

Det spelades även in lite "bikter", bland annat av mig, så jag gjorde ett litet hopklipp!!



Tänkte även slänga in lite bilder från denna fabulösa kväll som ni kan njuta av!































Stockholms internationella poesifestival

I Torsdags var jag och Freddie på Stockholms internationella poesifestival! Det var mysigt. Det coolaste av allt var att Tomas Tranströmer var där! Kan nu skryta med att jag stått bredvid en nobelpristagare. Längtar efter att köra "jag har aldrig" på nån förfest och bah ameh ja har aldri vart i samma rum som typ en nobelpristagare OCH SÅ FÅR JAG TA EN KLUNK och alla kommer avundas mig och sen vann jag. Får då ska man helt plötsligt kunna vinna i "jag har aldrig". Bara för det. Reglerna kommer ändras.

Blev dock asnervös i pausen när jag satt och bajsade på handikapptoan att Tomas Tranströmer skulle rulla in efter mig. Då skulle jag köra den på "jag har aldrig" - assåh ja har aldrig haft en nobelpristagare andas in mina bajsångor hehehe *tar en klurre*

FÖRRESTEN så var det så jävla fint julpyntat i Stockholm. Asfint överallt och vi kollade in NK's julskyltning och den var magisk.

Sen sov vi över hos min papi och jag spenderade fredagen med att leka med bästa Elias och hålla i Kevin! Myskillarna deluxe.

Stockholms internationella PC.. Nästa år ska vi gå på Stockholms
internationella Mac.


Ett av NK's skyltfönster. De var det finaste ever, ni borde gå och kolla.


Vattenskallen


Tycker han ser ut som en efterbliven fågel?



4 sale

Nu finns vår lägenhet ute på Arosekens hemsida! Den kommer även annonseras i VLT på Torsdag och Fredag. Visningarna är på Söndag klockan 12 och Måndag klockan 17! Länk till lägenhetssidan hittar ni här.

Bilderna på vår lägenhet:


Serier

Idag har varit en busy day! Tog sovmorgon till klockan 12, så jävla skönt. kunde inte somna inatt så gick inte och la mig förrän vid 2. Så gjorde jag och Daniel två skoluppgifter, BAM! Skolan har blivit lite bortprioriterad nu när vi har renoverat så det kändes bra att komma igång igen. Sen ringde mamma och ville att jag skulle åka ut till skultuna och gå ut med Cindy för hon behövde jobba över, så jag satte mig på bussen och gick ut med hunden och käkade lite i skultuna. Sen åkte jag och mamma till träningen (vill ni gå på ett riktigt bra pass, gå på jumpa medel Tisdagar 19.30, Anna är så jävla bra) och nu har jag precis kommit hem och hunnit duscha!

Nu ska jag komma ifatt med lite serier. Är en riktig serienörd och har halkat efter tre dagar så nu ska jag kolla på Chuck, Desperate Housewives, Supernatural, Walking Dead, Gossip Girl, How I met your mother och Ensam mamma söker (hehe).

Lär ju sätta igång nu och kolla om jag inte vill vara uppe hela natten, så L8ERZZZZZZZZ

Mobilbilder

Jag i min fejna skjorta från Nelly


I Sandys trappuppgång bor någon som heter O. Svensk heheeh


Finvovvis


Sleeping beauty med hund


Älskar att se Daniel städa. Förvandlas på dirren till en ond styvmor
från Askungen

Mycket riktigt...

Trodde jag skulle garva sönder när jag precis efter föregående inlägg hittade den här i soffan. Totaldäckad. Väckte honom precis innan mäklaren och fotografen kom och han var väl inte riktigt med i skallen kan man nog säga. Han gick runt och babblade om helt oviktiga saker och mäklaren och fotografen nickade snällt åt Daniels små historier.

Mobbar Daniel nu för att han är "rädd för el". Mäklaren gick runt och fyllde i sin lista om hur alla rum ser ut och så vidare som ska upp på hemsidan och så frågade han Daniel om det är något mer han borde lägga till, varpå Daniel missuppfattar och tror att mäklaren håller i vårt frågeformulär där man ska rapportera fel osv så (hahahaha kan inte ens skriva utan att asgarva, misstänker att jag är lite övertrött) Daniel svarar att det finns ett "läskigt" eluttag som blixtrade till igår och Daniel är faktiskt lite rädd för el så det kanske mäklaren borde skriva HAHAHAH JAG KAN INTE SLUTA SKRATTA ÅÅÅÅÅH så mäklaren står där och undrar väl lite vad fan det har något med något att göra och Daniel bara babblar vidare.

Hahahaha jag har nu skrattat så mycket att Daniel har gett upp tanken på att få sova och flyttat sig ut tillvardagsrummet för att få lite ro HAHAHAH hejdåååå Daniel

Zombie

Jag och Daniel var så sjukt uppe i varv igår efter att ha städat HEEELA DAGEN så jag kunde inte somna förrän klockan 5 och Daniel är fortfarande vaken..

Anledningen till att jag inte ligger och vilar min cementtunga vattenskalle på kudden är ju att mäklaren kommer hit med en fotograf klockan 10. Då ska det fotas, och lägenheten är uppstajlad till tänderna! Vafan.... Varför kom det plötsligt en asstark doft av hundmat?? Är det jag som luktar Pedigree? Vad fan är detta?! Det sjuka är att jag blir fan lite hungrig av det. MMmmmmmm. HehehehehHEH.

.....Anyways, efter att mäklaren varit här jag ju garantera att vi kommer däcka på två röda. Daniel är just nu inne i den övertrötta dryga fasen och jag är i den nyvakna sömnberövade fasen. Misstänker att han kommer krascha vilken sekund som helst. Han har ju faktiskt dygnat om typ en timme.

Jag som hade tänkt sminka mig lite men jag kommer sitta och välla över som en påse skit i soffan. Men det är okej! Så länge inte fotografen är en pudding hehehHHEeeeee.

SKOJA DANIEL YOU'RE THE ONE AND ONLY AND IIIIIIII HAAAAAAAD THE TIME OF MY LIIIIIFE osv
puss <3

Skype med Freddie

Fittnylle
Armlöse Freddie.. Vill ha en byst som ser ut såhär i hyllan i min nya
lägenhet.
(o)(o)

Bloggdesign

Nu har jag fixat min systers blogg och gett den en ny design. Det blev så bra att jag vill fixa till min egen design! Så jag lär väl sitta och pyssla med det den närmsta tiden. Ju mer man lär sig om kodning och sånt desto finare kan lill-blöggisen bliii. Vill också ha nåt cleant!

Imorgon ska vår lägenhet fotograferas så jag och Daniel har städat som idioter idag! Vår lägenhet har ALDRIG varit så fin!! Nåväl. Ska väl proppa i mig godisresterna från bion igår och kolla ett avsnitt av Sons of Anarchy eller nåt!

Bajjjjjjjjjjjjjjjjjs

Bloggar jag läser

Kände för en lista. Här kommer en lista med mina favvoblöggar!

1. HanaPee
Bloggen som startade mitt seriösa bloggläsande och är min absoluta favvoblögg of all times! HanaPee är rolig, cool och underhållande.

2. Blondinbella
Efter många år av fördomar mot denna blonda donna så började jag läsa hennes blogg och insåg att hon är jävligt vettig, inspirerande och sjukt cool!

3. Egoina
Rolig blogg av soft brud jao

4. Blog by Willis
Sjukt rolig blogg med asroliga bilder, kissar på mig jätteofta pga denna blogg hihihi

5. Kenza
Asbra blogg för både mode och underhållning!

6. KnivLisa
Ännu en humorblogg. Gillar såna vettyyyy! Gravid tjej som jobbar på FRIDA vars pojkvän pratar mycket och ofta i sömnen. Typ?

7. Jessica Hansson
Min syster jaoo! Läser hennes blogg slaviskt för jag saknar henne såååå!! <333333

8. En kopp te
Awesome pysselblogg som skrivs av min kära vän Liza!

9. En korv
Ömölöös blögg, läser den enbart för att jag förekommer där ibland... HEHE. Skoja. Läser den för att Emelie är typ bezt.

10. Posh24
När jag behöver en dos kändisskvaller!!

11. Foki
Tittar in ibland hos Foki för att det är så himlans fina bilder!

Biodejt

Före:
Efter:


Thö wörk of magic! Jag har fixat till mig lite, till tonerna av Rebecca & Fiona, för att gå på biodejt med Hanna! Vi ska se den nya Twilightfilmen. Ska bli spännande. Den första tyckte jag var riktigt bra men de andra har varit typ "helt okej". Så vi får se hur denna är! Hoppas på en najs bioupplevelse.

Nu ska jag kila iväg till bussen, här får ni något att tänka på ikväll:
LOVE YA!!!!!!!!!

Äter glass istället för mat


Humor är sexigt


"Hoppsan"

När jag och Lycka var ute och promenerade började jag tänka på hur sjukt jobbigt det skulle vara om hon DOG när jag tog hand om henne?!?! Jag fick genast ångest och började tänka ut ursäkter som "Asså... hon blev stulen... ;(" osv.

Som när man lånar saker av folk och har sönder dem/tappar bort dem/råkar slänga dem fast liiiite värre.


Pliiz don't kill me


Lycka ser förresten ut som en liten nalle. Helt bedårande.

Lycka

Idag är jag hundvakt åt denna lilla sötnos vid namn Lycka! Vi har kollat på nya Top Model, promenerat, busat och nu myser vi i sängen och jag dricker julmust (Lycka får bara vatten - HA! Jag vann). Lycka är lycklig så länge man klappar henne och ger henne uppmärksamhet, haha.

<3

Morgontidning

Har fått tre månaders VLT av Daniels faster! Det var en fröjd att gå upp klockan 8 och läsa den! Aaah.

Vem lurar i mörkret...?



AMEH det är ju bara jaaaaaaaaaaag håhåhjajaa!
Så tokigt hhiihihiIIiH

Jag har nyss varit och tränat, det är därför jag ser så slank och fräsch ut hörni! Vet att ni undrar.
- "Bara trippelhakor idag? Have you lost weight?" :D)))

Nu ska jag njuta av det faktum att Daniel inte är hemma och kolla tjejfilm på projektorn. Kanske göra en till nachostallrik. Håhå. Tänker inte ens duscha utan bara sitta här och låta svetten gno in sig på Daniels sida av soffan! *bUsiG*

Igår fick jag en välbehövd massage av Spontaniel. Älskar Spontaniel. Han är så oväntad! Imorgon ska jag köpa med mig lite fika och besöka Sandy och hennes bebis för lite mys, sen på kvällen kommer Freddie hem till mig och lagar mat och viktigast av allt - KOLLAR BONDE SÖKER FRU. Spänningen tätnar ju nu, you guys!
Filmtajm, pusssssSSSssS <3

Skickat till Daniel

Do ar gris....

Buhu...hu...huuu

*Grinar till nya How I met your mother*

IT Crowd


Det rullar på, ni! Har nyss gjort nachostallrik och kollat på The IT crowd, riktigt rolig brittisk serie. Britterna kan fan det där med humor - Monty python, Little britain osv. Kul skit.

Idag så ska vi ta ner gästsängen, ta upp soffdelarna och bygga ihop soffan for real igen. Så kommer det några och kollar på bordet! Sen ikväll ska jag träna med mamma, ska bli så jävla skönt. Träningen har ju blivit lite bortprioriterad nu när vi har renoverat och haft oss.

Nu blev jag trött. ZzzZZzz.

Skönt liv

Nu är vi apglada och lättade i detta hem! Har snickaren här som fixar lister och dörrfoder, går sjukt snabbt och ser riktigt bra ut. Fattar inte varför man alltid får sån hybris när man ska fixa hemma och tror att man kan göra allt själv? Det snickaren gör på en minut tog väl typ en halv dag för oss.. Så har Riksbyggen varit här och mätt fukten i taket i duschen och sagt att det är lugnt att spackla över och måla, har även fått det skriftligt att det inte är några problem så nu kan vi fixa klart ALLT de närmaste dagarna och sen är det bara att SÄLJA SÄLJA SÄLJA.

När själva byggandet är klart så ska vi börja inreda till visning och fotografering, men det är ju det roliga delen! Kommer bli asbra när det är finito, you guys!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ så lättad. I'm walking on sunshineeee WööÖÖöooOw!

Dagens känsla


Skitliv

...men snart blir det bättre! Idag kommer listerna upp och vi kan flytta ut från vardagsrummet där ALLT står just nu. Sen är det bara taket inne i duschen kvar *RinGeR RikSbYgGeN fÖrgÄvEs*

Kunde inte sova inatt, låg bara och tänkte på att om ungefär två månader kommer jag och Daniel äta frukost vid ett bord. Med varandra. Inte i varsin hörna av soffan med en dator. OCH jag kommer ha morgontidning!!! LYCKAN ÄR GJORD.

Ska passa på att göra ett litet shoutout till Daniels föräldrar som hjälper oss så jävla mycket nu! T-A-C-K.

Hem ljuva hem.......?



OBS OBS OBS PSPSPSPSPS!

Någon som känner sig i behov av ett bord med fyra stolar eller kanske en bas med förstärkare? Blocketannonsen för basen hittar du här och annonsen för matsalsgruppen hittar du här


Bildbombning

Emelie rotar fram lite tysk kalasmusik


Kodak moment


*RaNdOm BrUd*


Thö fettmolaZ


Linnea och Karin på Bankiren


Freidrich


Sanna, Jonas, Fredrik


Fredrik / Tvärnitad


Tom, bror, Fredrik / Tvärnitad - stolt som en tupp var jag!
Duktiga killar.



Cafino

Hehehehe vaknade av att jag garvade i sömnen, drömde att jag och Daniel satt på ett café och jag utmanade honom att stöta på servitrisen varpå han vänder sig till henne och säger "Tjena cafino!" (alltså en blandning av orden café och fin..o?) HAHAHA åååh. Tyckte iallafall att det var så hysteriskt roligt att jag vaknade av mitt eget garv.

Igår var en skönt oväntad kväll. Åkte ut till mamma och kollade på idol (AMANDA F!!!!) och drack mousserande vin, sen tog jag bussen in till stan och gick hem till min bror och tvingade alla människor där att spela spel med mig. Sen fick jag detta mms av Martin som befann sig på Bishops med Tony Irwing?? -

*sTarStRucK*


Matrin lämnade Tony och Bishops och vi möttes upp på Pitchers och hade det astrevligt. Var ett tag sen vi sågs så det var riktigt soft. Over all en riktigt soft kväll! Ser fram emot denna lördagkväll också, är taggad_brud_89! Ska hem och förferra mig hos Emelie och sen blir det Hc/punkkväll på Bankiren där min bror spelar! PEPPPPPP.

Adios, hasta luego!

fjäsk


Hur glad blir man inte när man ligger och kollar förra veckans idol mitt i natten efter en bajsdag och sambon kommer hem med choklad?? Säga vad man vill men min dude vet hur man gör mig glad!


Å andra sidan kanske han bara fjäskar för att få spela Battlefield? Är nåt på spåret här..

neverending

...och nu kom Daniel hem med pizzan och då har de glömt min vitsås?
Bara att springa tillbaka. Story of our lives.

Murphys law

Känns som att den kickade in lite väl mycket idag kanske?
Vet ni hur mycket vi har fått gjort idag? Ingenting.

Daniel åkte för att hämta spikpistolen och kompressorn vi hade bokat in att vi skulle hyra av Bauhaus idag. Så kom han hem och upptäckte att de glömt skicka med honom en slang till kompressorn. Så fick han åka tillbaka och hämta den. När han kom tillbaka andra gången så funkade inte kompressorn. Så vi fick åka iväg med den IGEN och få pengarna tillbaka. Så nu såg vi fram emot att få spika i alla spikar för hand i en halv evighet.. Men så fick Daniel tag på en kompis kompis som sa att han kunde komma över på måndag och hjälpa oss med listerna, då blev vi på lite bättre humör. Allt vi behöver göra innan är att spacka och måla. MEN på vägen hem från Bauhaus fick vi punka på bilen..

Det har helt enkelt varit en riktig skitdag idag! Vi känner verkligen stressen över att lägenheten måste komma ut på marknaden snabbt men ingenting verkar gå som det ska. Men - det löser sig. Nu ska vi beställa pizza och kolla på nya South Park, sen tar vi nya tag!

Byggar-Bosse

TJÄNNA! Byggar-Bosse här fifan. Dä ä bygg å grejer som pågår just nu va.
Hinns väl inte mä nå lunch ida men ska knäppa en bira å kö vidare då.
Dra lite fräckisar för å hålla stämningen igång här bland göbbarna! HöhöHÖÖ.

ameh skål hörrni!


Kära tomten

Denna vill jag ha i juleklapp, tack och bock!


überstress

Fittifan vilken dryg dag det blev eftersom att vi försov oss imorse! Eller nja, idag blev ju inte så dryg egentligen men imorgon kommer bli förjävlig eftersom vi inte hann med allt vi skulle göra idag!

Vi har iallafall hunnit med att köpa lister, golvlister och dörrfoder idag, 1500 spänn gick det på. Jippijooo. Så har JAG sågat golvlisterna med en metallsåg och så skruvade vi dem dem iallafall. Så åkte vi och köpte en 90-säng för en hundring att ha i gästrummet i nya lägenheten, så jävla värt! Mitt i allt detdär någonstans så var Bananiel iväg och besiktigade bilen också. Sen var ju tanken att vi skulle hinna med att mäta och såga upp alla dörrfoder- och listdelar idag men klockan blev helt enkelt för mycket. Så imorgon ska vi ju hyra spikpistol från klockan 12 och så har vi den i ett dygn och då ska ALLT bli klart. Kul dag det kommer bli... *eLLeR iNtE*

åÅåÅÅ känner mig så stressad just nu. Min bror har spelning på lördag och vet för det första inte om jag har råd att gå men eftersom jag verkligen vill kommer jag väl sno pengar av mig själv och göra det ändå, MEN vettefan när jag ska hinna fixa biljetter?? Så sjukt stressad. Kommer sitta hemma på lördag och grina annars.

Men jag ska försöka leva lite efter mitt motto "Det löser sig" och ta det lugnt en liten stund nu.




Daniel snodde min OnePiece eftersom alla hans
myskläder "luktade äckligt". Gissa vad min OnePiece
luktar nu? Äckligt.



Ofrivillig sovmorgon

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH vi äro försvona i detta hem!
Vaknade NU?! Klockan är ju förfan snart halv två!

Kan kanske ha något att göra med att jag bara sov två timmar natten innan för att jag inte kunde sluta tänka på inredning.. Men vafan, vi har ju en massa saker att göra idag så det här var ju inte alls smart planerat! Buhuhuhuuu. Ingen vettig frulle har vi hemma heller. Nä, nu dör jag hörni. DÖÖÖÖDN DÖR.

Hanna brukar säga att jag ser ut som en nykläckt hamster när jag är nyvaken.

Knutte

Hahahahaha hittade den här bilden på min systers blogg

Från Liseberg i September. Så jävla tung.

Kickin' it grown up style

Vuxendag deluxe! Har varit på möte med vår mäklare och skrivit kontrakt på vår nya lägenhet (JIPPIIIIHOO) och även om att sälja den vi har nu. Sen tog vi bilen till ByggMax och kollade priset på golvlister och dörrfoder samt köpte våtrumsfärg till toaletten. Efter det åkte vi till Nisses och kollade soffor, hittade asbra!! Så nu vet vi ungefär vad vi vill ha till vardagsrummet och har genom hjärntvätt fått Daniel att vilja sälja sin nuvarande tv-spels soffa heheeeeh. Efter det åkte vi vidare till Bauhaus och bokade in oss på att hyra en spikpistol på Torsdag och sen drog vi hem och målade inne på toaletten! Behövs ett lager till dock så ska fixa det.

Imorgon ska jag hem till mamma och "jobba", dvs passa hunden och städa lite. Sen hoppas jag att vi ska träna på kvällen! Ska ta bussen hemifrån 07.07 imorgon uuuuuh. Men sov ju 16 timmar inatt så lär ju palla.. elleeeer?


Soffan vi vill ha! Vill även köpa matchande fotölj till.

Helgen

HAAAJ finingar!


Har lite dåligt samvete att jag inte har skrivit på ett par dagar nu men jag har haft fullt upp med att glida runt och bara njuuuta av livet. Här kommer en liten redogörelse av helgen.

Lördag: Var jag på bio med Daniel, hans syster och min bror och såg Tintin. Jag och min bror älskade den och Daniel och hans syster höll typ på att somna, haha. Jag tyckte den var asnajs! Rolig och äventyrlig sådär som Tintin ska vara. Och sjuuuuukt bra animerad!

Efter bion drog jag och min bror hem till Ömölöööö (Emelie) på förferre. Freddie, Fredrik och lite annat roligt folk kom dit och förgyllde kvällen. Åh, typ bästa förfesten på länge? Vi körde våghals och Emelie fick alla djursexfrågor. Hehehe. Jag och Freddie dansade och jag fick höra att jag var fett rolig. I aim to entertain lixx. Vi hade iallafall grymt roligt.
Sen drog vi ner på Temple of Love på Sigurdsgatan 25 och tappade minst hälften av sällskapet på vägen ner? Jag vet att jag sa att jag var pank men som tur är har jag vänner med norgepengar som hemskt gärna vill umgås med mig så jag blev medbjuden! TACK FINA VÄNNER! På templet dansade vi lite och jag hamnade som vanligt med de nördigaste killarna där och pratade Star Wars? Får lite flashbacks från när jag dansade på scenen med trekkies på Kåren.. men det är en helt annan historia. Erhm.

Sen drog vi och käkade veggoburgare på Vasagrillen och skulle promenera hem, men på Stora Torget hamnade vi i någon slags dispyt med en väldigt obehaglig man. Jag och Freddie stod en bit bort och såg hur han gick fram till Emelie som var lite på lyset, minst sagt. Så vi gick dit för att kolla att allt var okej och då blev han väldigt arg på mig när jag sa att vi skulle gå och han ställde sig med ansiktet typ 10 centimeter från mitt och kallade oss för feministfittor osv och att han skulle ta med sig Emelie hem. Så vi tog Emelie och började gå därifrån och då skrek han efter mig "Du med mörkt hår, jag sätter på mig mina skinnhandskar nu och om 50 meter kommer jag efter er!" och sen började han följa efter oss. Jag och Freddie släpade Emelie med oss panik mot domkyrkan medan han gick efter och skrek. Scared shitless lyckades vi stanna en taxi vid domkyrkan som vi slängde in Emelie i och typ skrek till chauffören att han måste åka för att killen förföljde oss. Och precis när jag slog igen bakdörren kom han ifatt och slog händerna mot rutan och då körde vi snabbt som attan därifrån. Fyfaaan. Vilken idiot.


Söndag: Jag, Freddie och Emelie sov under samma täcke i hennes säng och när jag vaknade till låg vi och trippelskedade med armarna om varandra. Var fan det finaste ever! Efter det bestod dagen av att redogöra för Emelie om gårdagen, spela spel, käka söndagsfika och skrämma skiten ur Freddie. Och göra världens bästa facerape! Jag och Freddie skapade ett event på Emelies facebooksida som vi döpte till "Pär Ohlssons skördefest" där vi skrev att hon skulle ha fest med tema bondgård och att hon skulle bjuda på havre och färsk mjölk, och så la vi upp en bild på en skördetröska och bjöd in en massa folk, hahahaha. ÅåååÅ så jävla kul hade vi åt det. Sen när Freddie var inne på toaletten drog jag en filt runt huvudet och kroppen och ställde mig utanför dörren och väntade. Sen när han öppnade trodde han först att det var en klädhängare så blev han lite rädd, sen såg han mitt ansikte. Det lät ungefär såhär, med stegrande panik: åhgu-UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD??!!
hahahaHAHAHA börjar asgarva nu när jag skriver om det för jag hör det fortfarande i mitt lille huvud.

Anyways, sen när jag kom hem vid klockan 17 så hade Daniel tänt ljus i hela lägenheten och lagat middag till mig. Hur fint är inte det? Så jävla gött. Sen spelade vi spel och kollade på film som jag somnade till, så ungefär klockan 19 gick jag och la mig i sängen och sen sov jag tills typ för en timme sen - 16 jävla timmar! SICK. Iallafall, bästa söndagen i livet typ. mmmmMMmMmmmM fina människor!



Förferre hos Emelie, ett urplock av folket.
OBS! Tänk er att ljusreflektionen i Fredriks glajjer är hans ögon hehehe


Freddie - inte som de andra barnen


Sleeping beauty


Rastlös osv


Jag och Freddie spelade DOMINANS, som Othello tydligen
hette back in the days. Jag blev dominerad.


Söndagsfika mMmmMMMM

Nu ska jag duscha och göra mig iordning, idag ska vi ju till mäklaren och skriva kontrakt!

V

"Remember, remember the Fifth of November,
The Gunpowder Treason and Plot,
I know of no reason Why the Gunpowder Treason
Should ever be forgot."




Täntän

Hohooo!

Igår var en fedt mysigt kväll! Jag, Freddie och Fredrik drog hem till min bror och lagade veggieburgare, kollade på film och spelade spel. Och drack vin såklart heehehe. Riktigt myZzZZig kväll med bästa killarna.


Fredrik och Freddie


Min bruuuur


MOI

Denna lördag kommer bjurra på lite bio med Daniel, hans syster och min bror (trots att vi egentligen inte har råd), sen ska jag hem till Emelie och spana in hennes nya lya, ta några glas vin och när de rör sig ut på krogen så glider jag hem ty jag är en fattiglapp. Men jag känner peppen! Känner ni peppen?? *KASTAR PEPPEN PÅ ER*

Nu ska jag schögga till mä lite! Och justja, vi ska se Tintin! Tänker alltid automatiskt på Magnus Uggla när jag tänker på Tintin, för han skrev så jävla roligt i sin blogg för hundra år sedan att hans pappa hade uppfostrat honom med att uttala alla namn i Tintin korrekt - alltså franskt. HAHAHA. Ser framför mig hur han sitter i sin skolbänk med en liten lunchlåda och en skolbok och pratar med sina kompisar om "Tän-tän" "kapitän Addock" osv, hahahHAHAH. Dör. Magnus, din roliga jävel.

ZZZzzzzZZZzZzzzZZZzZz

Nattis blöggerz! ;*****'

Nu äre fredagsmyyyys

Hej mina trogna followerz!



Sitter just nu och färgar håret. Igen. Nä men nu har jag ju blekt det fyra gånger så har i en mörkblond färg för att försöka få bort det orangea. Annars är jag nöjd! Har en såndär utväxtfärgning som är på modet nu som jag gillar! Som ni såg på bilden igår aj guezz.

En dålig och tråkig nyhet är att pappa har blivit sjuk så jag kommer inte bege mig till hufvudstaden idag. Astråkigt! Men jag och min bror ska ha filmkväll istället och vi båda behöver spara pengar så det känns bra ändå jaooo. Och innan det ska jag ta en fika/lunch med Freddie på stan och sen ska jag på möte på Socialkontoret om att bli kontaktperson! Rajtantajtan!

Då ska jag köra dagens blöggrunda och kolla igenom alla favvisbloggarna.


PUSSSS

Eyeslipsface

Justja, har glömt att tipsa!! Världens guldgruva som jag upptäckte för någon månad sedan är eyeslipsface, en engelsk sida med MYCKET prisvärt kvalitetssmink och billig frakt till Sverige! Jag tror jag köpte ungefär 20 produkter och betalade en femhundring? Och då unnade jag mig saker som jag aldrig köper annars - en primer, löspuder, bra sminkborstar osv. Sketabra! Kommer definitivt fortsätta handla från denna sida!
Mineralfoundation - 35,74 SEK




Duo krämögonskugga - 15,32 SEK



Mineralläppstift - 35,74 SEK

If I could tuuurn back time

Åkte nyss tillbaka en sväng till att vara 14 år.. nästan. Spelningen var ju verkligen en nostalgitripp hela den. Svettigt och instängt på Sigurdsgatan, bara "alternativa" högstadie/gymnasieungdomar som tävlar om att vara coolast och går på en spelning med musik de inte ens tycker är bra, men eftersom både de och musiken platsar in i kategorin "alternativt" så samlas de där. Jag ska förklara för er EXAKT hur unga alla var där - vi försökte beställa öl i baren men fick förklarat att det inte såldes den kvällen eftersom det bara var vi som var gamla nog att köpa det.. whao. Så jag och Daniel avnjöt varsin coca-cola i ett hörn och lyssnade på Daniels kompis band och kollade på alla nervösa ungdomar som tävlade om varandras gunst.

Då kändes det lite sjukt att tänka att vi vann budgivningen på en lägenhet idag, fatta hur vuxen man har blivit? Ändå känns det ju nästan som igår man stor där själv, pubertal och osäker med randiga knästrumpor och trasiga converse. Men livet blir ju fan bara bättre och bättre med åren. No doubt about it. Som ett fint viiin åldras jag.

Det var dagens visdomsord från eder aktade guru och vägledare.
Nu ska jag kolla klart på bonde söker fru! Så många frågor! Varför åkte glajjerna hem? Varför dejtar Johanna en tant? Kommer Fredrik våga make a move? Och är inte Per-Ola lite smygbög? Åh, bonde. Bonde bonde bonde bonde.

L8ERZ ;*****

Vi vann budgivningen!!

HELT SJUKT! Får lite panik nuuu. Jag och Daniel sitter och planerar rummen lite. WöööUuUw. Surreal.
Papper skrivs på på måndag och då ska vi även träffa mäklaren för att sälja vår lägenhet!
Drar på zpelning nu och firar!!!!!

Vuxenpoäng

Nu har mäklaren varit här och gett oss ett bra besked om vad vi kan få för vår lägenhet, så det känns super. och OCH! Vi har ju budbattlat med en annan person i några dagar, och sen är det en till intresserad som har avvaktat och ännu inte lagt något bud. Så ringde mäklaren nyss och sa att de vi har budat mot har lagt sig, så nu återstår att se om den andra hemliga personen tänker buda!! One down, one to go! Så himla spännande. Börjar bli fett nervös för att vi kanske får den? Då måste vi ju fixa klart våran lägenhet snabbt?? OCH SÄLJA DEN? Det är nästan för många vuxenpoäng på en och samma gång. VUXEN OVERLOAD. Men fan vad awesome det vore. Världens bästa julklapp om vi skulle bli med större lägenhet!

Sitter och färgar håret igen.. blekning tar aldrig på mitt hår. Däremot om jag köper en ljusbrun och lägger i blir mitt hår typ svart. Hårjävel, sluta motarbeta mig!

Daniel frågade nyss om jag vill med på spelning ikväll. Inte Veronica Maggio som spelar ikväll, och inte ens Kapten Röd som kör en krogspelning utan ett METALBAND? Daniel som är inbiten hiphopare bjuder in mig på metalspelning? Och jag tänker lite att, äh, bjurpar han på inträdet så är det klarre!

PuZzzzzzzzzZZzZZzz

Purjo

uuuuuuuuuuuuuuuUUu vad trött jag är i huvudet. Perfekt! Mäklaren kommer ju snart och ska kolla på vår lägenhet, då är det alldeles lagom att jag är i zombie-mode och glömmer bort allt jag ska fråga om :D))))

Har varit hemma hos mamma i Skultuna och städat och gått ut med hunden. Hon har lite tid och behöver hjälp, jag har mycket tid och behöver pengar = KLART & BETART!

Efter att mäklis har varit här så jag fortsätta mitt påbörjande hårfärgande och kanske SOVA? Vore ju guld. Men jag är bortlovad på träning ikväll/alternativt Kapten Röd-spelning. Har så grymt lite pengar. Ska till Stockholm imorgon. Hur ska detta gå?


Fortsättning följer...

Frojlan

Er har jag inte sett sen jag såg er sist!
Vad händer då? Va? VA?

Det som händer här är att jag sitter och färgar håret lite. Blir det bra får ni se resultatet och blir det dåligt tar jag livet av mig. Elleeeer? Nä. Kanske inte.

Idag har budgivningen på lägenheten startat! Vi budar på vi, mot någon envis jävel som höjer budet med 5000 spänn åt gången.. ååÅh. Ska fan kontra nästa bud med att lägga en femtilapp extra. Utöver budgivningen idag så har jag och Daniel varit nere på stan och inhandlat en vinterjacka till honom, lunchat på taco Bar (besviken!!), ätit middag på Vivaldi med mamma, min bror och hans görlfränd och sedan kollat sista Apornas Planet med bror min. Jag och min bror har nu kollat igenom alla gamla original Planet of the Apes-rullar! Ska väl kolla på remaken som Tim Burton gjorde 2001 härnäst.

Ska ta en litn bild så ni får se min vackra nuna. Men mest frippan jag har just nu. Har en jävla hårlämma mitt på huvudet? Lite av ett desperat försök att få luggen ur ögonen medan resten av håret färgas. Skitsnyggt iallafall. Ni vet vart ni såg det först!!


Uppklädd i självaste Adamskostymen..
Nä, jag har en tubtopp. Elleeeeeeeeeer?

"Där sket vi en lök"

..sa Freddie när han insåg att vi kommer missa Veronica Maggio imorgon när hon spelar i Västerås. Mitt nya favorituttryck? EEH JA.



Idag ska jag och Bananiel ta tag i livet och göra en skoluppgift, ringa mäklaren och ta en tripp ner på stan och umgås lite. Sen ska jag och mamma hem till min bror på myyyyskväll!! Älskar att umgås med min familj. Saknar babysis som bor i Göteborg bara <3<3<33<3<3<3<333333<3<33333333333333 MISS UUUU
Även pappa i Stockholm är saknad men honom ska jag hälsa på i helgen!


Nu ger Daniel ifrån sig livtecken från andra sidan rummet, vilket måste betyda att Sons of Anarchy är slut och vi ska sätta igång att styra upp dagen.
Adjöken frökenz!

True that


Halloweenheidi

Älskar Heidi Klums halloweenoutfits, hon går fan alltid all-in! Speciellt eftersom jag själv är så jävla tråkig, ska på halloweenfest i helgen och tänkte typ köpa ett par vampyrtänder....? Om inte ni har något bättre förslag? Gärna enkelt!

Kär

I lägenheten!! Där vill jag bo. Pax. Var rätt många intresserade så vi får väl se hur det går men vi vill ha den iallafall *försöker att inte hoppas för mycket* (Vilket är rätt omöjligt för min del. Jag ser något, jag vill ha det. punkt slut.)

Här kommer lite bilder så ni också får tråna lite efter fina lägenheten. Håll alla tummar, händer och fötter för oss.


Okej, tre bästa sakerna med lägenheten:
  • Diskmaskin
  • Matplats (och fräscht kök)
  • Badkar
Försök hjälpa mig att inte ta ut något i förskott här? Ni som känner mig vet ju att jag kan bli lite "cArRIEd AwaY" så att säga, ehehee. Jag kommer ju typ grina om jag inte får bo där. Tycker att jag och Daniel har varit jävligt stronga och stått ut med varandra i en tvåa på 45 kvm i ETT ÅR NU! Men det har ju funkat finemang egentligen, men med allt som händer så är det dags att byta upp sig lite. Äta frukost och läsa morgontidningen vid ETT MATBORD. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ lyckan. Men annars kommer det väl fler lägenheter..... fast jag vill ha den här................................................. OKEJ HEJDÅ

Drar iväg på visning!!


*dramatisk musik*

Våld löser allt

Idag ska jag och Abrakadaniel på lägenhetsvisning! Jag är så sjukligt pepp på denna fina boning att jag har funderat på att kanske ta med mig ett vapen och hota de andra budgivarna? Kanske tillochmed de som äger lägenheten nu? Jag vill ha den nuUUuu. Ska visa bilder på stället sen när vi kommer hem igen! Det är superfint.

Har hämtat böckerna från posten men inte ens öppnat paketet. Jag orkar fan inte idag. Spenderade morgonen med att åka ner på stan och irra runt på diverse apotek. Såg dessutom ut som en påse skit då jag undefär rullat ur sängen och ner på golvet i klädhögarna, krälat runt och fått på mig någon omatchande kombination och sen kutat ut som en idiot till bussen. MEN jag lyckades ju shoppa lite på stan också! Jag borde verkligen inte shoppa men det var ju halva reapriset på Lindex så jag köpte en BH, ett par trosor och ett par såna Bridget Jones-trosor som håller in magfläbbet! Allt för 80 spänn! WIHOO! Tänk att kunna se schlank ut för 30 spänn, trodde aldrig den dagen skulle komma. Nä men jag har ju fått den fantastiska gåvan att alla kilon jag går upp går jag nästan enbart upp runt magen. Så himla praktiskt? Näe.

Efter lägenhetsmassakern som kommer resultera i mitt och Daniels nya hem så ska jag iväg och träna med mamma. Bästa passet, jumpa medel på Friskis på Tisdagar. Hon som har det är så jäfvulskt pepp så man blir megataggad av henne.


Klippelipp!


Nu ska jag spana in nya avsnittet av How I met your mother och gör mig lite fiiiin. ADIOS MUCHACHOS!

körv

ÅÅÅh blir helt glad i magen av fina kommentarer på bloggen! DET SKA FIRAS MED KORV MED BRÖD!
Eller ja, sojakorv med bröd. Lät inte lika fränt. Fan.
Men pussss jag ska ta en tugga med mycket ketchup och dedikera den till er!

RSS 2.0