Helmut Von Öfverläpp


Mjåhååå, här ligger ju jag och fullkomligt myyyyser i sängen. Ser lite ut som en nervös överklassfarbror? I Lakerslinne? Han kanske ska på halloweenparty? Eller bara har ålderskris?

Själv har jag nyss avnjutit en majskolv och senaste avsnittet av The walking dead. Ibland blir jag så nervös av den serien, jag är ju livrädd för "hoppa till"-scener. Hu. Då brukar jag hålla händerna för ögonen och smygkika mellan fingrarna, det känns liksom tryggare då på något sätt. Och gömma mig lite bakom Daniel.

Imorgon ska jag hämta ut all kurslitteratur som kommit på posten, och kolla igenom både dem och uppgifterna lite. Ska läsa tre kurser samtidigt nu - Psykosocialt arbete, pedagogiskt ledarskap och Förskola, skola, fritidshem. Ska göra sammanlagt 8 veckors praktik också så måste börja styra platser.. UuuuUUuuUuuU. Hatar att fixa praktikplats. Man blir ju som en nervös sjundeklassare igen. Och man känner sig lite som en telefonförsäljare också, när man ringer runt och försöker sälja in hela idén om att jag ska komma och vara lite lite ivägen hos dem i 4 veckor. De ba "JA!!!! TRODDE ALDRIG DU SKULLE FRÅGA!"


Nej, nu ska jag väl läsa nåt och hålla tummarna för att Bananiel inte tänker upprepa förra nattens minnesförlust över att jag faktiskt är hemma och GILLAR ATT SOVA PÅ NÄTTERNA. Goder afton

Kommentarer
Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

vad mysigt att du försöker bli gravid! får hoppas du blir det snart :) en spännande tid framför dig

2011-11-01 @ 08:26:24
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Carolina

Du. Skriver. Så. Fruktansvärt. Roligt. Åååh :)

2011-11-01 @ 10:11:30
URL: http://carrooouw.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0