CAMILLADAGEN

HEJ LOSERZ! Idag får ni vara losers och jag får vara bäst för idag är det Camilladagen! Har redan hunnit fått hybris och förväntar mig att bli hyllad från morgon till kväll. Hittills har det varit en finfin dag, vaknade av att Daniels klocka ringde vid 8 och sen somnade om, så vid 9 vaknade jag och var nervös för att han skulle försova sig och missa att väcka honom så jag väckte honom och sa "DIN KLOCKA RINGDE FÖR EN TIMME SEN MEN JAG TÄNKER INTE PRATA MED DIG MER NU FÖRRÄN DU VÄCKER MIG SCHHHHH" och sen låg jag och spelade Uno på telefonen och låtsades sova medan jag hörde Daniel fixa och trixa i köket.

Sen "väckte" han mig med frukost och paket på sängen! Fick baguette och kladdkaka, mmMMmMmm. Och asfina presenter!! Blir bortskämd. Fick te och tesil, en monkitisha jag har kollat på och TUSEN RIKSDALER som bidrag till att kunna åka på Bob Hanssons skrivarkurs i sommar! Så himlans fint.
Sen käkade vi frullen och kollade på Walking dead. Daniel har fått tvätta och fixa medan jag har tagit bubbelbad och sjungit falskt till min Vårspelningslista och mått gött!! Ikväll kommer Hanna, Freddie och Emelie över och lagar middag och tar ett par glas vin. Kommer bli mysigt! ALLT HANDLAR OM MIG IDAAAG. Och igår var jag och Bananiel på stan och drog en fet shoppingrunda. Jag shoppade på Bikbok för mitt presentkort och hittade det bästa svarta jeansshortsen EVER. De var perfekta. Skitsnygga, perfekt höjd i midjan och sjukt bekväma. Kommer överanvända dem nu. Sen inhandlades det böcker och filmer! Den orangea tröjan på bilden ska jag ha på mig idag och matcha med det orangea nagellacket jag fick av Malin i present :D
Gårdagens fångst från shoppingdaaaan. Hittade de perfekta svarta shortsen!!!

Håret


Jag tänker ta ur löshåret i veckan fan. Glömmer alltid bort hur drygt det är att ha, haha. Det känns mest slitet och trassligt och man måste fixa till det så jävla mycket för att det ska se "naturligt" ut. Tänker nog klippa en rak page med lugg och så är jag sugen på att bli lite röd/kopprig/orange/nåt liknande!! Vad tror ni?

Ska ner på stan och shoppa för mitt presentkort nuuuuee. PUSS.

En och annan sak på vinden

Har haft en fantastisk helg med grymt folk! I fredags drog jag hem till Emelie och fick mat lagad till mig (quornfilé, halloumi och couscous!! MMM) och sen drog vi vidare hem till Sanna för ölhäng och sen vidare ut till Pitchers. Lördagen såg nästan likadan ut, chillade hos Emölö och sen hem till Sanna. Efter det var ju planen egentligen att vi skulle till Strike för karaoke/airhockey men tydligen så var inte karaoken öppen så jag tog med mig grabbarna till Sportsbar och lirade Sega Rally och Time Crisis!! Efter det drog vi vidare till St Patricks day firandet på Pitchers, där det var SJUKT mycket folk. Det var asvarmt och stank av svett och alla drack grön öl, haha. Men soft var det!!

Idag har det varit familjefika här, lite pre-födelsedagshäng med Daniels och min familj! Jag har fått en massa fina presenter!! Lite spagrejer, nya trosor (BEHÖVS!), presentkort och pengar! Nu är jag helt slut i hjärnan bara. Skulle nog kunna somna nu om jag la mig ner.

Anyways, här kommer lite random bilder från hölgääään

Tommy ville hångla med kattn


SYSKONBILDEN hahahaha


Lejonkungen osodäraaa


BärtzhävarN


Pitchersbrudz


Twister!!


Alltså, Davids pose. Guld.


"MEN VI MÅSTE JU GÅ NU!!"

Om man kollar noga på uzin...


The dude

Sitter här med morgonrocken täckt av riskakesmul och känner mig jävligt FRESH. Vaknade av mig själv vid 8 som jag har gjort de senaste dagarna och låg och spelade UNO på telefonen i en halvtimme innan jag gick upp (jag har väl berättat att jag har blivit beroende av UNO i mobilen!?!?). Har sedan dess befunnit mig på exakt samma ställe i soffan. Kollat lite ANTM och 9gaggat osv. Ägnat en kärleksfull tanke åt mina idiotvänner. Är pepp på kvällen! Ska hem till Emelie och käka och ta en bärz sen och vidare hem till Sanna!

Imorgon blire tydligen karaoke, men jag kommer (förhoppningsvis) bara vara publik och lira airhockey ossodäraa. Nu ska jag ligga apatisk och stirra på skärmen en stund, sen pallra mig till duschen och skölja bort mina synder. Ha en fin helg!

rockn


Råttanden




Önsk

Fyller år om en vecka, detta är lite av vad jag vill ha. Har inte önskat mig saker av någon. Bara pengar. Lite tråkigt. Vill även ha en ny tatuering TACKKKKKK.
Asos


Urbanoutfitters


BikBok

Image 1 of Cheap Monday Striped Maxi Dress
Cheap Monday

GARDEN DRESS<br/><strong>259</strong> SEK | €29.95
Rut M.fl


Gina Tricot

Air Force 1 Mid '07 Nike Sportswear Footwear Vit
Nike Air Force 1

Inspiration

Nya människor och gamla texter i kombination med våren är tydligen svaret. Som att cykla, men inte riktigt. Det har alltid varit så, jag behöver någon som låtsas hålla i cykeln och sen, när jag inte ser, släpper taget. Då funkar det.

Mysdagn

Våroutfit


Fin bussidiot


Hittade mitt nya jobb. Ska bli strippa ochsådära, på "FlirtTroops".


Glass i solen, sjukt kungligt

Sunshine

Vårjackan is on och jag ska ner på stan för att möta Freddie och åka och lämna CV! Vädret ser härligt ut och jag är på fett bra humör fan!! De tre mördarkurserna i skolan iz DONE och jag fick VG i de två största kurserna och G i den mindre. Känns riktigt bra. Siktade ju mest bara på att klara dem, haha. Nu är det bara sista kursen kvar, Socialt behandlingsarbete, och sen är vi klara! Därav CV-utdelningen.

HÖRS!!!!! HÄRRÅ!

See you in english!

Fredaaaaaag! Fifan vad tiden går fort nuförtiden. Men det är skönt. Segt att det är så jäfvulskt trist väder ute. Jag ska snart dra iväg och jobba på klubben och sen ikväll väntar antingen spelkväll med grabbarna eller öl med Emelie. Eller en kombinerad variant kanske?? Vore väl det ultimata!

Vill bara tillägga här att jag blev lite rörd i hjärtat när jag tänkte på hur många awesome sjukt fina vänner jag har! Jag menar, på inflyttningsfesten var det ungefär 30 pers här och då hade jag ändå bjudit in 60 pers som är människor jag verkligen gillar. Sjukt att jag har så många fina människor i mitt liv!? Vissa träffar man inte lika ofta som andra men det spelar ingen roll. Som Linus, som kom på inflyttningsfesten! Honom har jag inte träffat på nästan tre år och inte snackat så mycket med heller, men när han kom hit var det som att ingen tid hade gått och vi hade lika kul nu som då. Fantastiskt!

Imorgon blir det mellofinal hemma hos mig, Sanna och Hanna kommer över och hejar! Jag vill att Loreen ska vinna jag. Gillar även Molly och Danny men Loreen är klart bäst. Efter mello drar vi vidare hem till Beppe på inflyttningsfest!! Kommer bli ännu en awesome helg känns det som.

Nej, nu måste jag kila till bussen! PUSS PÅ ER!

Time out

Är för tillfället sjuuuukt trött i skallen av praktik och plugg, och mer plugg som väntar så jag behövde en time out. Vad är då mysigare än att spendera en halvtimme med att bara sitta och kolla på livepingviner!? Haha de är så underhållande! Det är en 24-7 kamera som filmar hos pingvinerna på SeaWorld för att uppmärksamma dokumentärserien Frozen Planet. Enjoy!

Printscreen, hehe. Åh, den nyfikna lille krabaten!
Länken hittar ni här
HAHAHAHAHA <3

SUCCESS!

Hittade precis en sån jeansjacka jag vill ha på myrorna för 175 spänn!! Lite kortare oversize. Bild kommer sen, nu äre städdags!

Fingervalken

Här sitter jag under täcket i soffan och håller på att lär känna mitt nya Nintendo DS Lite som jag fick av John i lördags!! Har på känn att vi kommer bli goda vänner. Trevligt. I övrigt så tänkte jag dra ner på stan idag och besöka myrorna i jakt på en vårjacka. Vill hitta en schysst jeansjacka men det finns ju INGENSTANS. Så jag tänkte att second hand kan vara ett bra ställe att leta.


KOLLA FÖRRESTEN MIN HAND PÅ DEN HÄR BILDEN FRÅN I LÖRDAGS (ni kan ignorera fejan fullt ut)!!! Fettohanden deluxe!! Alltså, mina händer svullnar när jag dricker (därför måste jag alltid sätta ringar på fingrar där de sitter lite löst i början av kvällen, annars får jag inte av dem sen :P) men det här är fan brutalt. Kolla in fingervalkarna!! Hahahaha! *DÖR*

Pani-i-i-i-i-k

Här ligger jag under boken och har spenderat dagen med att panikslaget söka jobb och plugga ända tills ögonen gått i kors på mä! Känner verkligen paniken nu, måste hinna skaffa ett jobb SNABBT. Får sista CSN i Mars och sen äre kört. Då måste det börja rulla in pengar!! Så om någon har nåt tips på jobb, hojta till.

Nu ska jag fortsätta plugga.

Turkiet

Kom precis hem från jobbet jag! Har varit en riktigt lugn kväll på gården eftersom de flesta var i Globen och kollade på Avicii. Innan jag drog till jobbet idag var Niklas och mamma här och bokade Turkietresan till sommaren!! Vi tre + Jessica åker första veckan i Juli till Alanya och det kommer bli  SÅ JÄVLA KUL.


Dubbelrum


Kommer bli så himlans mysigt! Längtar!!

RSS 2.0